Kamarádka chce nahrávat svůj zpěv

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nunu : s prihliadnutim na poloprofi stolni mikrofon .. :)

fova

Příspěvek od fova »

Petre, jestli bude treba externi zvukovku (treba k noteboooku) tak vsechny ty, co uz tu byly zminene by ji mely stacit. Pripadne se jeste muzes podivat na Lexicon Omega.
Jestli je to do stolniho PC, tak tam ma smysl uvazovat o interni zvukovce pripojene pres PCI slot, protoze externi USB nebo FW zvukovky jsou o neco drazsi. Emu 0404 existuje i v PCI verzi. Pak se prodava s preampem ESI Maya 44.

Musiclab Kolín

Příspěvek od Musiclab Kolín »

Já mám US-122L Tascam, je přes USB, fantom má a midi si všímat nemusíš. Cenak koplem 4. Latence v poho a navíc Cubase LE. Pro začátek...Obrázek

Petr_Macháně

Příspěvek od Petr_Macháně »

Bože klídek! Jen jsem zapoměl, že jsem toto téma založil, klídek lidi, zas si dejte nohy na stůl, není třeba se vzrušovat, já děkuju za rady a promýšlím je s kamarádkou

Wild

Příspěvek od Wild »

K poklopovi se přidávám...Začal jsem (teď nejsem o moc dál :D) s mixem Behringer Xenyx 802 (na jeden kanál stačí 502) a Sb audigy 4 (zvukově, hlavně v basech má lepší převodníky než !stará! Echo Audio Gina 24/96 - mám je obě pořád doma, takže jsem to mohl srovnat) nová stála 1500 a možná bych ji prodal...;)

nooly

Příspěvek od nooly »

ja bych se pridal k shodanovi - ta mobilepre od m-audia se mi zda jako vyborny napad - ma i mikrofonni vstup na maleho jacka, kam muze kamaradka pichnout svuj "poloprofi" (vite nekdo, co to vlastne znamena?) mikrofon. za cas muze treba zainvestovat do lepsiho mikrofonu...

jako moznou alternativu jeste nadhazuju esi maya44; levna, ale dobra zvukovka s mic preampem.

edit: kdyz nad tim premyslim, tak ta maya asi bude nejlepsi; stoji pouhych 2700 a mam s jejim predchudcem dobre zkusenosti. zbyde ji i na slusnej dynamickej mikrofon z bazaru.

Wild

Příspěvek od Wild »

[quote="nooly"]"poloprofi" (vite nekdo, co to vlastne znamena?) mikrofon

To znamená šmejd s dobrým marketingem :) , kterej v reklamně neřekne, že stojí za ...hhh... nic...

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

nooly píše:(vite nekdo, co to vlastne znamena?)
Když může mít Genius "Professional Studio Monitor Speakers" za tisícovku, může to být opravdu cokoli :)

Odpovědět