Kamarádka chce nahrávat svůj zpěv
Petre, jestli bude treba externi zvukovku (treba k noteboooku) tak vsechny ty, co uz tu byly zminene by ji mely stacit. Pripadne se jeste muzes podivat na Lexicon Omega.
Jestli je to do stolniho PC, tak tam ma smysl uvazovat o interni zvukovce pripojene pres PCI slot, protoze externi USB nebo FW zvukovky jsou o neco drazsi. Emu 0404 existuje i v PCI verzi. Pak se prodava s preampem ESI Maya 44.
Jestli je to do stolniho PC, tak tam ma smysl uvazovat o interni zvukovce pripojene pres PCI slot, protoze externi USB nebo FW zvukovky jsou o neco drazsi. Emu 0404 existuje i v PCI verzi. Pak se prodava s preampem ESI Maya 44.
-
Musiclab Kolín
-
Petr_Macháně
K poklopovi se přidávám...Začal jsem (teď nejsem o moc dál
) s mixem Behringer Xenyx 802 (na jeden kanál stačí 502) a Sb audigy 4 (zvukově, hlavně v basech má lepší převodníky než !stará! Echo Audio Gina 24/96 - mám je obě pořád doma, takže jsem to mohl srovnat) nová stála 1500 a možná bych ji prodal...
ja bych se pridal k shodanovi - ta mobilepre od m-audia se mi zda jako vyborny napad - ma i mikrofonni vstup na maleho jacka, kam muze kamaradka pichnout svuj "poloprofi" (vite nekdo, co to vlastne znamena?) mikrofon. za cas muze treba zainvestovat do lepsiho mikrofonu...
jako moznou alternativu jeste nadhazuju esi maya44; levna, ale dobra zvukovka s mic preampem.
edit: kdyz nad tim premyslim, tak ta maya asi bude nejlepsi; stoji pouhych 2700 a mam s jejim predchudcem dobre zkusenosti. zbyde ji i na slusnej dynamickej mikrofon z bazaru.
jako moznou alternativu jeste nadhazuju esi maya44; levna, ale dobra zvukovka s mic preampem.
edit: kdyz nad tim premyslim, tak ta maya asi bude nejlepsi; stoji pouhych 2700 a mam s jejim predchudcem dobre zkusenosti. zbyde ji i na slusnej dynamickej mikrofon z bazaru.