M-audio Audiophile USB
M-audio Audiophile USB
Máte někdo zkušenosti s M-audio Audiophile USB + notebook?
Jaká je latence při použití VST v reálu? Např. koncert atd.Dík
Jaká je latence při použití VST v reálu? Např. koncert atd.Dík
to nie je teoreticka hodnota a kazdy soft ju ukazuje spravne. ze to nie je vzdy rovnake cislo, je dane tym ze softy maju roznu vlastnu latenciu (latenciu routingu vnutri softu). no a na to sa nabali este latencia efektov
co je podstatne pre tomthaka je tych 5ms, ak to nejaky soft ukazuje, tak ho treba pouzit a moc to neriesit
co je podstatne pre tomthaka je tych 5ms, ak to nejaky soft ukazuje, tak ho treba pouzit a moc to neriesit
kexik: jasně, chápu. Myslel jsem, že dneska se snad ani zvukovky s vyšší minimální latencí neprodávají (od profláklých firem, jak třeba m-audio).
Tom-Thak: teď asi nerozumím pojmu "živák" ...? Jinak souhlas - v Sonaru 10 ms je tak na plochy, ale rychlejší hraní nepřichází v úvahu. Těch 5 ms v Guitar Rigu je příjemných, ale dokážu si představit, že s lepší technikou (kterou já nemám) už by rychlý hraní na čistým zvuku bylo problém.
Tom-Thak: teď asi nerozumím pojmu "živák" ...? Jinak souhlas - v Sonaru 10 ms je tak na plochy, ale rychlejší hraní nepřichází v úvahu. Těch 5 ms v Guitar Rigu je příjemných, ale dokážu si představit, že s lepší technikou (kterou já nemám) už by rychlý hraní na čistým zvuku bylo problém.