m audio delta 1010 LT

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
klarinet

m audio delta 1010 LT

Příspěvek od klarinet »

mam taky problem, kupil som si novú kartu m audio delta 1010LT, mix yamaha mg 16 6 fx, prepojil som kartu s mixom kablom cinch stereo jack /L a R spojene/, ale ak zapojím mic. do mixu tak signal z veže počujem, signal zaznamenava aj cubase, ale ak niečo nahrajem a potom to prehrajem tak nepočujem nič, nevie niekto poradit? vežu mam prepojenu, 2 x cinch, 2xmono jack

adam_kurutz

Příspěvek od adam_kurutz »

mas to vyriesene na control paneli tej 1010 ?tam sa to tusim routuje niekolkymi sposobmi

klarinet

Příspěvek od klarinet »

na delta control paneli mam všetko nastavene na wavout

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

klarinet : jo tak to ma byt ..

bledule

Příspěvek od bledule »

to klarinet :
já mám preferovaný zvukový zařízení ve Windows out 3/4,kde jsou
připojený obyč PC bedny,out 1/2 vedu zpět do hw mixu /stereo šavle/ a krmím s ním sluchátka a monitory
/v tom routeru ke kartě mám zaškrtnuto u HW out 1/2 monitor mixer,jinak vše ostatní na wave out,jak bylo psáno/.
Nemůže být u tebe chyba v routingu výstupu přímo v Cubase ?

OT: jinak out 5/6 mám vedenej až k posteli a jeden media player nastavenenej tak,aby to hrálo jenom tam do sluchátek.Moc se mi to osvědčilo sledovat filmy,poslouchat muziku a nerušit.
Monitory mám zapojený do výstupu 3/4 /grupa/na hardwareovým mixu /což není
ideální,protože signál prochází a degraduje přes obvody mixu/,abych mohl separovaně ovládat hlasitost sluchátek a monitorů,navíc to co jde do sluchátek nebo monitorů ovládám mute tlačítkama.....

klarinet

Příspěvek od klarinet »

ok, dakujem, už som to vyriešil

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Tech threadu na deltu je tady nejak moc :D
Tak jsem to soupl sem:

Mate nekdo nejnovejsi drivery pro deltu 1010LT na PC?
Podle me tam maji neco blbe. At nastavim jakou chci latency (buffer),
tak pri vytizenem projektu nedochazi k prskani prehravani treku v cubase tzn. podtikani bufferu.. song hraje normalne PC vypada, ze stiha a projekt neni buhvijak zasekany, ale v urcite fazy se mi zacne mrsit zvuk fyzickych vstupu.. proste se neda pretacet HW do PC od urcityho vytizeni. Cekal bych, ze treba vypnu vsechny vsti a nastavim vysokou latency
a nahraje se mi to do audia s latency, tak si to jen posunu v projektu jako jsem to delaval driv. Bohuzel delta zacne prskat na tech vstupech a zni to jako kdyby byl na tom aplikovanej bit crusher nebo nejaky digitalni distortion a pomuze obcas na chvili reset ovladace, ale pak to stejne zacne delat.

rrave

Příspěvek od rrave »

Přiznám se, že používám drivery verze 5057, všechny novější mají sice nový design, ale už nemají zdaleka takové možnosti nastavení. Tahle verze funguje k naprosté spokojenosti a potíže nedělá (Win XP SP3)

kexik

Příspěvek od kexik »

tomthak: presne tak, vrat sa k staremu driveru so starym dizajnom

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

kexik: Takze je to driverem.. oki vratim se ke staremu. Me ten novy design stejne moc nevyhovuje. DIky za pomoc.

Odpovědět