Zdravim po delsi dobe,
Mam dotaz ohledne odposlechu behem nahravani mixu.
Je psano ze audiophilka ma 2/2 vstupy, vystupy. 1 + 1 normal rca a ty dva spdif, jakej je mezitim rozdil?
je moznost pripojit si sluchadla na odposlech spdif, jako klasicky na DJskym pultu na odposlech?
Snad se to da pochopit.
Diky
M-Audio delta 2496 + Traktor DJ Studio 3
M-Audio delta 2496 + Traktor DJ Studio 3
....:::: DJ Dave ::::....
Re: M-Audio delta 2496 + Traktor DJ Studio 3
spdif je digitalny stereo vystup. na jeho pouzitie potrebujes externy DA prevodnik
kexik píše:spdif je digitalny stereo vystup. na jeho pouzitie potrebujes externy DA prevodnik
Pak by to v tom pripade slo? Muzes doporucit neco lacine, dostupne?
Diky.
Ahoj, nevim, jestli to napisu spravne, ale myslim, ze je zde nutno si uvedomit, ze SPDIF je stejne tak jako treba toslink na prenos komprimovaneho digitalniho audio signalu a tedy jenom o nuly a jednicky, to bys musel mit fakt zajimave sluchatka, ktere by to umely cist. Umi to ale treba receiver, nebo neco co ma DTS a to zarizeni pak muzes poslechnout z jeho analogoveho vystupu.Chapu, ze neco, co vypada jako trochu lepsi RCA. svadi k ruzne klasicke manipulaci, ale je nutno si uvedomit rozdil mezi digitalnim prenosem a analogovym...a pak se samozrejme SPDIF da pouzit.
Tak me uz predbehli, moc se omlouvam, ze pisu to same
Tak me uz predbehli, moc se omlouvam, ze pisu to same
Jasne, jasne.
To chapu.
Mam jeste jednu zvukarnu, nejakyho sundblastera, je mozny ji prdnout pod deltu a pouzit ji pres nastaveni v traktoru jako nezavyslej odposlech?
Snesou se spolu?
Diky.
To chapu.
Mam jeste jednu zvukarnu, nejakyho sundblastera, je mozny ji prdnout pod deltu a pouzit ji pres nastaveni v traktoru jako nezavyslej odposlech?
Snesou se spolu?
Diky.
nenastavis... traktor myslim vie pouzivat len jednu zvukovku, ked budes pouzivat dve, nutnym dosledkom bude vyssia latencia. ci to pri djingu vadi, nemam paru, nie som dj.
ja som to riesil tak, ze hlavny vystup isiel cez spdif (cez digitalny mixpult alebo receiver alebo rovno zosilovac s digitalnym vstupom) a sluchatka cez tie RCA