M-Audio,Motu Traveler
M-Audio,Motu Traveler
Dobrý den, vlastním kartu M-audio FW1814, chci ji vyměnit za Motu Traveler, získám tím aspoň "rozdíl" v rozdílu té ceny?:-)
Nebudeme psát o vybavení.Máte ji někdo?Díky Martin
Nebudeme psát o vybavení.Máte ji někdo?Díky Martin
MOTU je lepsi !
Minimalne ziskas moznost pouzivat MOTU bez pripojeneho pocitace (Stand-alone) jako MIX, nebo prvodnik ADAT/Analog.
MOTU take ma jednu skvelou vlastnost: muzes kary MOTU "vrstvit", pokud mas potrebu vice analogovych IN/OUT, tak pripojis jakoukoli jinou MOTU pres FireWire a je to - vyhoda, pokud jedna z nich nema ADAT. Mam vyzkouseno se starickou MOTU 828 a MOTU UltraLite. MOTU ma dle meho take kvalitnejsi ovladace a soft (MAC), lepsi ovladaci rozhrani primo na karte.
Mam na doma MOTU 828 a na cesty MOTU UltraLite a jsem spokojenej
MOTU take ma jednu skvelou vlastnost: muzes kary MOTU "vrstvit", pokud mas potrebu vice analogovych IN/OUT, tak pripojis jakoukoli jinou MOTU pres FireWire a je to - vyhoda, pokud jedna z nich nema ADAT. Mam vyzkouseno se starickou MOTU 828 a MOTU UltraLite. MOTU ma dle meho take kvalitnejsi ovladace a soft (MAC), lepsi ovladaci rozhrani primo na karte.
Mam na doma MOTU 828 a na cesty MOTU UltraLite a jsem spokojenej
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT
Martina asi skor zaujima, to co mna nie tak davno, t.j. rozdiel v zvuku, kvalite jeho zaznamu, tiez som riesil zvukovku k notebooku a nedopatral som sa jednoznacnej odpovede, okrem spominanych praktickych vyhod.
Mam k stolovemu pc Motu HD 192 Core system, co je (dufam) ina kategoria nez traveller, osobne citim, ze motu je o krok vyssie nez m-audio...
Mam k stolovemu pc Motu HD 192 Core system, co je (dufam) ina kategoria nez traveller, osobne citim, ze motu je o krok vyssie nez m-audio...
Souhlasim, mel jsem i M-AUDIO FireWire Audiophle, jejich soft. mix mi blbnul s moji konfiguraci HW/SW na mem starem notebooku s WinXP, prodal jsem ji.PiKey píše:... osobne citim, ze motu je o krok vyssie nez m-audio...
Rika se, ze MOTU ma lepsi predzesilovce pro mokrofonni vstupy. Taky se rika: RME pro Win, MOTU pro MacOSX - to jsou adekvatne srovnatelne znacky. Osobne jsem nikdy nemel s MOTU problem na XP. Pak je tu problematika FireWire ovladacu na MacOSX - MOTU si dela svoje, to je taky velke PLUS.
Z M-AUDIO mam takovy dojem, ze je to spis takova tuctova zalezitost. Ale budme radi, preci jenom delaji spoustu zajimavych produktu a pro amatery, zacatecniky, exerimentatory a ostatni je to dobre...
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT
Mel jsem 1814 a mel jsem s ni problemy,nechtelo mi to chodit,nekde to tu mozna jeste bude.Ted mam motu 828mk2 a naprosto maximalni spokojenost az na jednu malou,pro mne hodne velkou a zasadni vec...Pri zapnuti ta karta ne ze lupne,ale vyda takovou pecku ze to kazdeho probere.Mel jsem ve zvyku mit zesak na plny kotel,to uz jsem se odnaucil.Je to nejosklivejsi vada na krase.Zvukove to neni zadny highend,ale na moje potreby dokonale dostacuje.
Jo a jeste jedna vec mne na ni dost vadi,ze v motu mixeru neni savle na vindozacke zarizeni jako mediaplaer a ostatni.To m-audio melo a dost mi to chybi.
Jo a jeste jedna vec mne na ni dost vadi,ze v motu mixeru neni savle na vindozacke zarizeni jako mediaplaer a ostatni.To m-audio melo a dost mi to chybi.
Zrejme kvuli "malickostem" jako je moznost napajeni z BATERIE (asi notebook uz nezvladne napajet MOTU 8 PRE kvuli vetsimu poctu predzesilovacu - pokud tedy ma notebook 6pin FW), take ma MOTU Traveller vic "profi" moznosti (AES/EBU, Word Clock, atd...).PiKey píše:Puk, ja som "do terenu" uvazoval aj o motu 8 pre, na rozdiel od traveller ma az 8 mic vstupov, nerozumiem preco je ale traveller drazsi...?
Dle meho "do terenu" uplne staci MOTU UltraLite, hlavne kvuli jeji velikosti.
Samozrejme zalezi na potrebach kazdeho z nas
Ten drazsi KONNEKT24D ma v sobe i DSP procesor.designer píše:a v porovnani s t.c. konnekt?
To je urcite skvela vec, sam bych to rad nekdy vyzkousel. Hodne me laka otestovat reseni jako je treba u Lexicon MX200, tedy moznost vyuzivat externich zarizeni jako VST.
Hodne zalezi na tom co delas, jestli treba jezdis po koncertech s notebookem a potrebujes zvukovku a efektovou jednotku v jednom, tak KONNEKT24D muze byt resenim. Na DISKu prodavaji uz i novou "Konnekt Live" ...

Maly lupanec,nic silenyho - zalezi na to m jaky vykon ti da konec.Mne nejakych usranych 100W na kanal a mrda je to fakt neprijemna.Uz jsem to eliminoval zapinanim zesaku minutu po karte... Nejde s tim normalne zit,zmrdi to jsou...Pritom staci tak malo a jde to eliminovat...Kokoti,to je moje posledni MOTU,vcelku spokojenost,ale nad takovou prasarnu se nedokazu povznest...
Verim ze by to slo poresit zmenou fimweru,nestudoval jsem tu kartu moc,takze se muzu mylit.Kvuli takove malickosti bych jimm nakopal prdel dokulata.Mam tu kartu rad,ale timhle mne strasne sere,protoze kdyz na to zapomenu,dostatecne mi da najevo jaky osel to vlastne jsem ze jsem do ni dal takove prachy...
nie na koncerty,iba na domáce nahravanie...aj na to sa oplati mat dsp?Puk* píše:Ten drazsi KONNEKT24D ma v sobe i DSP procesor.designer píše:a v porovnani s t.c. konnekt?
To je urcite skvela vec, sam bych to rad nekdy vyzkousel. Hodne me laka otestovat reseni jako je treba u Lexicon MX200, tedy moznost vyuzivat externich zarizeni jako VST.
Hodne zalezi na tom co delas, jestli treba jezdis po koncertech s notebookem a potrebujes zvukovku a efektovou jednotku v jednom, tak KONNEKT24D muze byt resenim. Na DISKu prodavaji uz i novou "Konnekt Live" ...