MACbook vs. PCbook = fatality?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: MACbook vs. PCbook = fatality?

Příspěvek od Pytkin »

Ja cely zivot robim na windowse .. Doma mam windows desktop , windows notebook , iphone a ipad .. v praci mam windows desktip, windows notebook a ipad .. zena ma doma macbook .. v praci aj minulej aj tejto sa vzdy dake macy najdu (vacsinou mac pro) .. Moj taky subjektivny pocit z applu je , ze ked za nim sedim mam radost .. proste ma to dako inspiruje k veselosti .. je to prostedie take prijemne .. nemam pocit takej nervozity ako na windowse .. neviem preco to tak je .. ale citim to tak ..

A tento pocit mam aj pri iPhone a iPade .. proste je to graficky velmi prijemne .. ako sa kedysi za komunizmu hovorili , ze u nas je vsetko sede a na zapade je vsetko farebne .. taky pocit nejaky mam aj tu .. Ked chytil iPad do ruky , cely svet je farebny :)

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

carloff píše:zlatej commander ( ano mam mucommander na maca ale nedosahuje vubec kvalit pckovskeho obrazu)
tak vyzkousej DISK ORDER...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Zkus Path Finder a nějaký cmmander se pujde stydět někam do rohu :)

dendy

Příspěvek od dendy »

prave z toho co mi ukazoval kolega ten pathfinder mne sa viac paci ten disk order .. alebo este mu commander ... http://www.mucommander.com/

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

toto na mna posobi jak nocna mora :)

Obrázek

dendy

Příspěvek od dendy »

pytkin vidis kolko ludi tolko chuti.. ja mam prave z toho NAJVIAC dobry pocit :) toho som sa obaval ze na mac nebude ziadny takyto file managaer a ze budem tazko prezivat bez toho.. teraz vidim ze som sa bal zbytocne.. uz sa tesim na booka :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy ; no ja mam z toho husiu kozu aj na windowse :) .. takze je to logicke , ze na jablcku to je uz uplny najt mer ..

kexik

Příspěvek od kexik »

dendy: ja mozem odporucit mucommander. vyhoda je ze ukazuje fyzicke umiestnenie fajlov a aj take, ktore osx v uzivatelskom gui taji, cize tie kde su nastavenia adresarov, aplikacii, usera atd, co su veci, ktore inak zistis jedine zo shellu. a je v tom aj celkom pouzitelne ftp ak si dobre pamatam. ovsem to cele su nejaky ten rok stare infos tak z roku 2006 asi

dendy

Příspěvek od dendy »

pytkin no jo .. stareho kona novym trikom nenaucis :-)) to plati pre teba aj pre mna hehe ....

SoundsFine

Příspěvek od SoundsFine »

Pytkin píše:Ja cely zivot robim na windowse .. Doma mam windows desktop , windows notebook , iphone a ipad .. v praci mam windows desktip, windows notebook a ipad .. zena ma doma macbook .. v praci aj minulej aj tejto sa vzdy dake macy najdu (vacsinou mac pro) .. Moj taky subjektivny pocit z applu je , ze ked za nim sedim mam radost .. proste ma to dako inspiruje k veselosti .. je to prostedie take prijemne .. nemam pocit takej nervozity ako na windowse .. neviem preco to tak je .. ale citim to tak ..

A tento pocit mam aj pri iPhone a iPade .. proste je to graficky velmi prijemne .. ako sa kedysi za komunizmu hovorili , ze u nas je vsetko sede a na zapade je vsetko farebne .. taky pocit nejaky mam aj tu .. Ked chytil iPad do ruky , cely svet je farebny :)
Tak to tedy vážně nevím...
Jestli PC s Win7 nebo Mac OSX - přijde mi to stejný. A stejný pocit mám i při práci. Celý svět začne být farebný teprve až oba vypnu.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

SoundsFine : Kazdy sme iny .. Preto je krasne na svete ..

Krásně je na světě život je valčíček
ústřední topení hřeje a hřeje
štěstí je hračička autíčko na klíček
hloupého přejede chytrému přeje

michael

Příspěvek od michael »

dendy píše: 1/ mal som uz vela notebookov, 1-2 aj v cenovej relacii ako stoji novy macbook pro 17" .. ale z hladiska HW prevedenia, kvality, kompaktnosti - ziadny z nich sa ani nepriblizoval k prevedeniu apple
Dendy, pekne, ako sa na ten apple namotavas :) Ale mam teraz najnovsi macbook 17. Prevedenie je naozaj vyborne, ale jedna vec je mi az smiesna :) Kedze mi ipad obcas zoberie frajerka, tak v posteli lezim s tymto bookom a mam ho tak, ze mi lezi na bruchu. A ked dycham, tak normalne vrze jak stare dvere. Spodna cast sa proste prehyba a o nieco tam vrze. Este som to neotvaral, lebo vacsinou ho mam na stole a az tak ma to netrapi, ale pride mi to pri notebooku za 2400 eur trochu odflaknute. A tiez DVD mechanika. Neviem, co tam davaju za smejdy, ale dve DVD co som vypalil, boli necitatelne.
Ale aj tak pojde von, kedze miesto nej chcem dat SSDcko.

Inak suhlasim s tym, ze WIn7 sa zasiera, subjektivne viac ako XP. Mam ho cez bootcamp na tomto macu asi pol roka a uz je cely nejaky spomaleny, stale nieco robi s diskom, programy sa pomaly spustaju.

kexik

Příspěvek od kexik »

ako kazdy windows, pouzitelny bude az od SP2 :)

BS

Příspěvek od BS »

Nevim co s tema komplama delate, ale mne Win7 bezi naprosto v pohode. Kompl vypinam, tak 1 za mesic, jinak furt bezi s tim, ze cca tech 8-9hodin denne na nem delam.

Jinak, videt Apple lobotomii v praxi, to je k nezaplaceni.

Odpovědět