Mackie ONYX 1620
Mackie
...no zrovna jsem na něj kloukal!,potřebujem dořešit co nejvíc výstupů na odposlechy a interní efekty,takže a asi budu muset kluky přemluvit,a? radši koupíme něco lepšího...
Koukám že máme stejný postřehy,každopádně dík,snad to nějak uděláme,když něco prodáme,ale kdo to koupí,že
Viktor
Koukám že máme stejný postřehy,každopádně dík,snad to nějak uděláme,když něco prodáme,ale kdo to koupí,že
Viktor
no tak trebas tahle mrcha ma 4 auxy, ale uz to zas neni nejlevnejsi a neznam to, nekde se tady ale mam pocit tenhle pult resil, ja bych pocitove sel do mackieho a klido na splatky, jestli je vas banda tak date kazdej litr mesicne a je doma velkej onyx ...
http://www.audiotek.cz/ATK/ATK_product_ ... ory=610000
Soundcraft
No tenhle není špatnej,moc se mi líbí ty direct out,jak na nahrávání tak na odposlechy (kromě auxů),ale nemá alespoň nějakej hall a eQualizer,ten se dá dokoupit,ale ten efekt,to je zase pálka (našel jsem jen nějakej solidní-myslím AKIRA Alesis nebo tak nějak), a to je dalších 8 tis. (doprčic...
)...Kouknu ještě na nějaký verze od toho Soundcraftu,zatím ten Mackie se mi líbí víc,i když má míň stereo vstupů (potřeboval bych aspoň 4klávesy,acustika,doprovodka stereo a diskman
na písničky o pauze)...No a bicí spolykaj 8 vstupů micro,že jo,4 zpěvy,taky basa a sólovka...uf...
no prave, UFF to je to spravny slovo
co koupit neco rozumnyho a k tomu od behringera RX1602 (nebo jak se to jmenuje) rackovej submix na 16 lajn pro klavesy, diskmena atd a nechat si mix na mic bicich ? ale to uz je zas dalsi bazmek navic i kdyz za "jenom"cca za 3 litry, no je to tezky rozhodovani, ja to mam takhle s tim digitalem pac ja zas delam ciste elektroniku max s nakou tou kytarou obcas
co koupit neco rozumnyho a k tomu od behringera RX1602 (nebo jak se to jmenuje) rackovej submix na 16 lajn pro klavesy, diskmena atd a nechat si mix na mic bicich ? ale to uz je zas dalsi bazmek navic i kdyz za "jenom"cca za 3 litry, no je to tezky rozhodovani, ja to mam takhle s tim digitalem pac ja zas delam ciste elektroniku max s nakou tou kytarou obcas
RX 1602
...no ,není to špatný,ale má to nevýhodu v tom,že to ty odposlechy nevyřeší,ale přivedlo mě to vlastně na jednu myšlenku a za to dík.
Stejně používáme na bicí druhej mixák,takže ten od Yamahy,kde odešel reverb (který na bicí není třeba) může používat bubeník a tím pádem máme vystaráno
a můžem koupit tohle:
Je to vlastně to samý co máme,ale nový a hlavně s efektama a Equalizerem.
Protože nepoužíváme zvukaře (většinou si berou víc než my za hraní
),tak to by bylo super,mohlo mě to napadnout dřív...
Asi to projde,kouknu ještě na kvalitu těch interních efektů u Mackieho a snad to bude v poho...
Stejně používáme na bicí druhej mixák,takže ten od Yamahy,kde odešel reverb (který na bicí není třeba) může používat bubeník a tím pádem máme vystaráno
Je to vlastně to samý co máme,ale nový a hlavně s efektama a Equalizerem.
Protože nepoužíváme zvukaře (většinou si berou víc než my za hraní
Asi to projde,kouknu ještě na kvalitu těch interních efektů u Mackieho a snad to bude v poho...
Viki: Mam Mackie DFX12, kde je jeste skromnejsi verze toho EMACu a zni to fakt hrozne. Nejblbejsi je ze ani tady na tom CFX nejde nastavit feedback, se podivej na fotky. U delaye nastavovat time bajoko tak skromnym cudlikem taky neni nic moc......no a zvuk to bude mit nejspis stejny. Da se to pouzit na hodne nenapadny reverb - v krajnim pripade.....jen muj nazor.
no tak za usetreny penize koupis nakyho jetyho midiverba nebo lexicona nebo v nejhorsim pripade za trojku Ulibazmek virtualizer, chvili se to prezit da a kdyz uz si se takhle dostal z cenovy tridy 30t na "pouhych" 15, tak se tam jeste reverb vejde ne ? treba REV500 se podle me da sehnat relativne levne (5-7t. rekl bych) a to je reseni uplne v pohode, aspon myslim
tak hodne stesti a at to slape
tak hodne stesti a at to slape