Mackie ONYX 1620

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

Viki: naprosto rozumim.
kamos ma tenhle mixak a je dost spokojenej
http://www.audiotek.cz/ATK/ATK_product_ ... ory=610000

onyx ale bude asi lepsi

Viki

Mackie

Příspěvek od Viki »

...no zrovna jsem na něj kloukal!,potřebujem dořešit co nejvíc výstupů na odposlechy a interní efekty,takže a asi budu muset kluky přemluvit,a? radši koupíme něco lepšího...
Koukám že máme stejný postřehy,každopádně dík,snad to nějak uděláme,když něco prodáme,ale kdo to koupí,že :P
Viktor

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

no tak trebas tahle mrcha ma 4 auxy, ale uz to zas neni nejlevnejsi a neznam to, nekde se tady ale mam pocit tenhle pult resil, ja bych pocitove sel do mackieho a klido na splatky, jestli je vas banda tak date kazdej litr mesicne a je doma velkej onyx ... 8)

Viki

Soundcraft

Příspěvek od Viki »

No tenhle není špatnej,moc se mi líbí ty direct out,jak na nahrávání tak na odposlechy (kromě auxů),ale nemá alespoň nějakej hall a eQualizer,ten se dá dokoupit,ale ten efekt,to je zase pálka (našel jsem jen nějakej solidní-myslím AKIRA Alesis nebo tak nějak), a to je dalších 8 tis. (doprčic... :roll: )...Kouknu ještě na nějaký verze od toho Soundcraftu,zatím ten Mackie se mi líbí víc,i když má míň stereo vstupů (potřeboval bych aspoň 4klávesy,acustika,doprovodka stereo a diskman :oops: na písničky o pauze)...No a bicí spolykaj 8 vstupů micro,že jo,4 zpěvy,taky basa a sólovka...uf...

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

no prave, UFF to je to spravny slovo 8)
co koupit neco rozumnyho a k tomu od behringera RX1602 (nebo jak se to jmenuje) rackovej submix na 16 lajn pro klavesy, diskmena atd a nechat si mix na mic bicich ? ale to uz je zas dalsi bazmek navic i kdyz za "jenom"cca za 3 litry, no je to tezky rozhodovani, ja to mam takhle s tim digitalem pac ja zas delam ciste elektroniku max s nakou tou kytarou obcas

Viki

RX 1602

Příspěvek od Viki »

...no ,není to špatný,ale má to nevýhodu v tom,že to ty odposlechy nevyřeší,ale přivedlo mě to vlastně na jednu myšlenku a za to dík.
Stejně používáme na bicí druhej mixák,takže ten od Yamahy,kde odešel reverb (který na bicí není třeba) může používat bubeník a tím pádem máme vystaráno :P a můžem koupit tohle:
Je to vlastně to samý co máme,ale nový a hlavně s efektama a Equalizerem.
Protože nepoužíváme zvukaře (většinou si berou víc než my za hraní :twisted: ),tak to by bylo super,mohlo mě to napadnout dřív...
Asi to projde,kouknu ještě na kvalitu těch interních efektů u Mackieho a snad to bude v poho...

peteness

Příspěvek od peteness »

ten efektak bych vubec nebral vazne. Uz jenom na pohled je jasne ze editacni moznosti toho efektaku jsou temer nulove. O zvuku nemluve.

Viki

Reverb

Příspěvek od Viki »

Myslíš,že by na zpěvy ten reverb (nějakej dozvuk) nestačíl?,nechcem z toho mít divadelní představení,ale aspoň aby se todalo poslouchat...
Na sály typu hospoda a pod. by to stačit mohlo :roll:

peteness

Příspěvek od peteness »

Viki: Mam Mackie DFX12, kde je jeste skromnejsi verze toho EMACu a zni to fakt hrozne. Nejblbejsi je ze ani tady na tom CFX nejde nastavit feedback, se podivej na fotky. U delaye nastavovat time bajoko tak skromnym cudlikem taky neni nic moc......no a zvuk to bude mit nejspis stejny. Da se to pouzit na hodne nenapadny reverb - v krajnim pripade.....jen muj nazor.

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

no tak za usetreny penize koupis nakyho jetyho midiverba nebo lexicona nebo v nejhorsim pripade za trojku Ulibazmek virtualizer, chvili se to prezit da a kdyz uz si se takhle dostal z cenovy tridy 30t na "pouhych" 15, tak se tam jeste reverb vejde ne ? treba REV500 se podle me da sehnat relativne levne (5-7t. rekl bych) a to je reseni uplne v pohode, aspon myslim
tak hodne stesti a at to slape

Odpovědět