Mini-ITX, 3.3v PCI a audiophile 2496

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět

kexik

Re: Mini-ITX, 3.3v PCI a audiophile 2496

Příspěvek od kexik »

fungovat to bude, ale ta cpu ma tak slabucky vykon, ze na nejake brutalne pouzivanie audio programov zabudni... bude to LTT ak to zvladne foobar s internym resamplerom
radsej nejaku ITX dosticku s atomom

charonme

Příspěvek od charonme »

mas pravdu, uvedomujem si to, skor som mal na mysli ten PCI slot, kedze je to 3.3V. Audiophile by to mala zvladnut, o nej tvrdia ze je kompatibilna, ale zhanam nejaky riser ktory by bol kompatibilny a nikde nepisu ci sa to da pouzit aj na 3.3V PCI alebo len na 5V PCI

charonme

Příspěvek od charonme »

kexik píše:ta cpu ma tak slabucky vykon
v surovych cislach vypoctoveho vykonu je to priblizne na urovni behringeru v-verb rev2496

charonme

Příspěvek od charonme »

ciastocne som to rozchodil (zatial bez riseru) a v pohode to prehrava mp3 aj flac dokonca aj z mpeg4 to stihalo prehravat aac stream (ale video to uz nestihalo). Dajake vstcka som este neskusal

kexik

Příspěvek od kexik »

v behringerackych krabiciach su DSP od analog devices (sharc rada), to je celkom inde co sa tyka vykonu na audiu... tam nemozes porovnavat megaflopy ani ziadny iny parameter nie je konzistentny v oboch platformach, je to uplne iny procesing, aky robi dsp a aky robi cpu, cpu koli svojej architekture musi urobit ovela viac operacii nez len samotny procesing

kexik

Příspěvek od kexik »

inak konzultoval som ten tvoj riser, a je to uplne univerzalny typ, ktory fakt len robi 90° vinkel a nic viac. malo by to behat jak vino, pokial AP beha rovno v doske, bude aj v tom riseri

charonme

Příspěvek od charonme »

znovu mas pravdu :)
dik za zistovanie, zoberiem teda ten emko z alzy (ak sa mi podari rozchodit samotnu zvukovku)

charonme

Příspěvek od charonme »

nainstaloval som video driver pre xp a uz to prehrava aj dajake mensie videa

ale silnejsi zdroj nepomohol, vystupy su stale tiche, vstupy stale nefunguju a spdif vystup tiez, takze je predsa len problem v kompatibilite alebo treba niekde vyhackovat nejake tajne nastavenie

inak som este skusal oatmeal pod reaperom a tie jednoduchsie patche (napr. bez tazkych delayov a reverbu) sli celkom dobre

Odpovědět