MOTU 828mk2

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
nunu

MOTU 828mk2

Příspěvek od nunu »

Jsem mozna slepy,mozna i neco jineho,ale neumim si stahnout k motu 828mk2 manual,navod,proste nejake seznameni s kartou.Preci to nemuzou myslet vazne,ze si ho mam koupit ??? Docela mam o tu srandu zajem,ale rad bych se podival na ni trosku zvlizky.

Nepomuze mi nekdo???

KAYKO

Příspěvek od KAYKO »

Zdarek kamo, ja ju mam doma, kludne sa pytaj, rad posluzim.

nunu

Příspěvek od nunu »

Dik moc,uz jsem si tak nejak o ni pozjistoval co potrebuju.Jak je to se stabilitou pod win? Kolik presetu nastaveni se do ni da ulozit bez pocitace, 4 , To by mi dostacovalo.Neprojevuji se nejake rusive zvuky,lupance pri zapnuti,vypnuti,nebo pri startu ci ukonceni win ?Zbytek mi je relativne jedno,jsem rozhodnuty ji upgradovat k obrazu svemu.

Magion

Příspěvek od Magion »

Po startu lupne, ale není to žádná pecka, takže se bedny zeslabovat nemusí.
Mě trochu bzučí napájecí zdroj - pořád. :?
Stabilita pod win - bez problémů.

fhk

Příspěvek od fhk »

mno pri tom zapnuti karty to i docela pecka je. ale mam pasivni bedny, takze zesik zapinam az po karte.

jinak stabilita podle mych zkusenosti je ok. chytal sem obcas BSODy (cca 1x tejdne) kdyz sem zrovna audio nejel pres ASIO. ale ty novy drivery co ted vypustili (11. prosince) zatim slapou jak hodinky a dost mi to zlepsilo stabilitu.
<a href='http://idiology.com'>IDIOLOGY</a> | <a href='http://cryoworks.com'>CRYOWORKS</a>

nunu

Příspěvek od nunu »

delay

Příspěvek od delay »

nunu:
Hezký fotky.

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

A jinak s MOTU spokojenost? Stabilita?

To moje se obcas chova podivne pri nastavovani celkovych parametru (modra obrazovka apod.. ale pocitac se nesekne jenom zahlasi nejakej error, ale pak to normal dal funguje). Ale v provozu je spolehlive (PCI424 + 2408 Mk3 + 2408 Mk2 + 24i)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

nunu

Příspěvek od nunu »

Zatim nevim,mam ji den.Ale zkousel jsem teda midi dovnitr a ven se soucasnym prehravanim audia a jde to.S M-audiem to jaksi neslo...Spokojenost ???Hovada zku.vene to jsou,sorry nemohl jsem si pomoct,ale ten lupanec po zapnuti,to je takova petelice ze se to neda vydychat.Pritom kazdy DAC umi MUTE,cemuz se teda divim ze to neosetrili.To je nejvetsi vada na krase jakou zatim pozoruju.Jinak mic preampy maji pri plnem vybuzeni a zatizeni cca 10kohmu odstup s/š okolo 90dB,cimz mne docela prekvapily.Vim ze to neni meritko kvality,ale potesi to.Instalace v pohode.

Jinak se priznam ze tu kartu zatim moc nechapu.Jako uzivatelske nedostatky vidim nemoznost trvale sparovat treba in 1,2 do sterea a potahovanim jedne savli tahat obema.A velmi mne trapi ze tam neni savle ktera by umela hybat v mixeru hlasitosti mediaplayeru nebo podobne aplikace.Prakticky neumim regulovat vindwsacke zvuky.Je to mozna jeste tim ze to neumim nastavit.

Jako velke minus povazuju ten praskanec,mam 200W koncak, k bednam,takze prda jak z poplasnaku.V teto cenove kategorii bych to neodpustil.

abuse

Příspěvek od abuse »

v manuale doporucuju zapinat bedne az po zapnuti karty, asi vedia preco. ja to tak robim, lebo naozaj to davalo pecky. co sa tyka stability a funkcosti som extremne spokojny, trosku mi vadi ten bzuciaci zdroj ale da sa to prezit. ja mam uz druhy kus, prva po dvoch rokoch totalne zblbla ale vymenili mi ju priamo v motu /kupoval som ju v usa/ za manipulacny poplatok 70 usd, v tom bola uz aj doprava kurierom naspaet na sk

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

nunu píše:kdyby to naaahodou nekoho zajimalo,tak se podivejte jak ze to vlastne vypada takova hracka pro odrostle kluky -)))
Je to ještě horší, než jsem myslel ;) AK4528 jako ve staré audiofilce, hmmm. A co tam dělá ten jeden (nebo je jich tam schovaných víc?) AK4382AT? To je nějakej extra kvalitnější výstup na sluchátka nebo tak něco? WTF?

nunu

Příspěvek od nunu »

Ten AK4382 je na master out...Moc se neskleb,mit na to love tak si koupim neco vic nobl,ale na cviceni mi to staci a hlavne umi to makat bez pripojeneho PC a toto u mne zvitezilo.Dokonce do ni nebudu ani nijak zasahovat...Neni totiz duvod.Na cviceni v obyvaku to staci,na nahrani sem tam neceho taky.Na hifi to ma spdif a wc,takze v kombinaci se slusnym dac neni problem, ma to adaty...

Pro velke studia a zname umelce to nebude to prave,ale to vseci vime -)Vyvstane li potreba lepsi karty,muzu ji kdykoliv prodat.Obavam se,ze to nebude tak hned.Akorat mne kur...ky serou ty neosetrene vystupy.to fakt posrali...

skeld

Příspěvek od skeld »

Zvažuju teď koupi MOTU 828 MK II, nebo MOTU 828 MK II USB2.0, máte někdo šajn o tom jaký je mezi nima rozdíl, ta USB verze je o dost levnější přitom USB2.0 dokáže jet vyšší rychlostí než FW.
Jinak jak jste s MOTU spokojený obecně, převodníky a tak? Chtěl bych ji vyměnit za stávající Deltu 1010, ale po příspěvku od Ctirada mám trochu pochybnosti, jestli si ve zvukový kvalitě někam pomůžu, ale každopádně mě přitahuje ADAT a 10 analogových INs.

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

skeld píše:Zvažuju teď koupi MOTU 828 MK II, nebo MOTU 828 MK II USB2.0, máte někdo šajn o tom jaký je mezi nima rozdíl, ta USB verze je o dost levnější přitom USB2.0 dokáže jet vyšší rychlostí než FW.
Nedokáže. Reálná propustnost je u FW vyšší a navíc s menším zatížením CPU.
Jinak jak jste s MOTU spokojený obecně, převodníky a tak? Chtěl bych ji vyměnit za stávající Deltu 1010, ale po příspěvku od Ctirada mám trochu pochybnosti, jestli si ve zvukový kvalitě někam pomůžu, ale každopádně mě přitahuje ADAT a 10 analogových INs.
IMHO nepomůžeš.

skeld

Příspěvek od skeld »

Zeptám se teda ještě jinak, má někdo zkušenosti s tou USB verzí? Případně váš názor na ní.

Odpovědět