A nekdy staci si na tu mys sahnout drive nez u pokladny zaplatim..

Obecne nechapu, jak muzete kupovat tyhle zakladni periferie bez toho, abyste si je osahali.. resp. nechapu, proc si potom stezovat, kdyz tuhle zakladni vec clovek vypustil..
Jinak tedy k tlacitkum ve smyslu kolecko.. jo.. bejva to posledni dobou casty jev.. hromada mysi, bez ohledu na cenu, je ma tvrdy jako kamen.. kolega tady ma myslim Logitech G9, coz je mys za 1500,- a vubec jsem ji nepochopil.. kolecko je tak tvrde, ze jej proste nelze zmacknout bez jeho protoceni.. ta mys je proste ulet.. vubec nechapu, jak ji nekdo muze pouzivat..
Ja jsem hold oldschooler a
IntelliMouse Explorer je pro me zazrak.. me se proste hrozne dobre drzi.. jsem doslova alergicky na vselijake ty podpery palce a malicku a takovy ty vselijaky "usi", ktery spousta dnesnich mysi ma..
Obecne ty Razery, Cyborgy apod.. nekupujte to.. jsou to herni mysi, kde 70% ceny tvori reklama, kecy typu "super turbo ultra über".. zbytek senzor, ktery samozrejme musi splnovat nejake standardy a byva tak kvalitni.. samozrejmeosti byva SW reseni pro programovani tech 158mi tlacitek, ktery kazda tahle mys ma.. to uz je hold ale podle gusta.. jediny, kdo v tomhle segmentu ma nejakou pridanou hodnotu je prave Cyborg s jeho RAT, ktera bez ohledu na funkce nabizi ty jejich sroubky a polohovatelnost.. clovek si ji proste presroubuje pro svoji ruku, coz rozhodne nebudu hanit..
Vam, mistnim (protoze zadny herni rychlo senzory nepotrebujete (nepotrebuje je i 90% hracu - jen si to nechali nakecat)), doporucuju drzet se levnejsich logitechu, microsoftu.. z tech ostatnich shitek A4Tech, presto, ze u nich je to o tom, ze polovina toho, co se doda na trh vubec nefunguje a musi se to vracet.. jakmile ale konecne (pokud nemate stesti) dostanete funkcni kus, jsou to mysi, ktere dobre padnou do ruky a stojej par kacek.. par tlacitek navic taky neuskodi..