Napálené CD nejde prehrať v prehrávačoch

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
musicgirl

Napálené CD nejde prehrať v prehrávačoch

Příspěvek od musicgirl »

Ahojte,
Chcela som si napáliť CD ale aby som ho vedela prehrávať v obyčajných prehrávačoch. CD mám napálené ale v prehrávačoch nejde prehrať, vypisuje mi ERROR a keď ho prehrám na PC tak šuštia a sekajú pesničky....Napalovala som v Nere, už aj vo Windowse ale furt mi to tak isto blbo napáli...
Poraďte mi prosím čo s tým...bez vlastnej hudby z CD to v lete nejde :roll: :roll:

jazzym

Re: Napálené CD nejde prehrať v prehrávačoch

Příspěvek od jazzym »

audio CD sa tuším neuzatvára , a je vhodné použit nižšiu vypalovaciu rýchlosť. kolko pokusov bolo ? mne to vyjde niekedy až na štvrtý pokus . a ešte niečo, staré prehrávače nemusia vedeieť čítať CDR disky.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

naopak .. AUDIO CD sa vzdy zatvara .. malo by sa napalovat metodou DISK AT ONCE (DAO) .. Mne to vzdy vyde na prvy pokus ..

musicgirl : Musis vybprat v Nerovi preset CD AUdio .. nahadzes tam wavy alebo MP3 .. a napalis to najnizsou rychlostou , akou sa da .. a musi to hrat .. Jaku verziu NERA pouzivas ?

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Ak ti sustia a sekaju na tej istej mechanike ako si to napalovala, tak bude chyba v tej mechanike...
Inak - napalovat pomaly a vopred skontrolovat, ci je medium zo spodu uplne ciste.

Odpovědět