Nejlepsi grafika pro Dual Head/Twin Viev/Hydra Vision ...

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Příspěvek od Kermitak » 28 zář 2007 01:00

Ma tam prastarou TNT2 a Geforce 4 MX s dualhead, v normalni agp. Pokud se nepouziva 3d, asi by mela bohate stacit pci-e 4x (i 1x), ale rikam, chce to zkusit.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 zář 2007 01:28

kermitak : mam pocit ze vacsinou maju grafiky x16 .. cize ju nestrcis do x1 alebo x4 slotu ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Příspěvek od Kermitak » 28 zář 2007 13:18

Jo, to je pravda, to mi nedocvaklo, holt uz bylo pozde ;) Chtel jsem tim rict, ze staci ta prenosova kapacita, ale nedoslo mi, ze ty konektory jsou jinak siroke :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 zář 2007 13:28

kermitak : jasne .. vela dosiek mava 2 kusy x16 slotov .. ale jeden je x16 a druhy je x4 .. vzdy davam RAID radic do toho x16 a grafiku do toho x4 .. a vzdy to chodilo ..

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 11:43

Příspěvek od Ondrash » 28 zář 2007 19:05

Chlapi. ještě ten počítač nemám, dávám ho dohromady, chci si koupit tuhle desku: http://www.alza.cz/zakladni-deska-asus- ... d70233.htm Mezi ty PCIe sloty půjde 2x RME 9652, UAD a SCSI řadič. Mohu očekávat nějaké komplikace? :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 zář 2007 19:39

ondrash : jasne .. to riesis podobne veci ako som ja riesil pred pol rokom ..

1./ okamzite vidim problem .. 2 grafiky nehrozia .. nemas ich kam dat ! rataj so mnou .. RME 2+2, UAD, SCSI , Grafika .. to je 7 .. mas 7 slotov .. Dalsiu grafiku nemas kam dat ..

2./ Pri vybere rackovej skrine si daj pozor .. niektore maju vzadu len 6 slotov na karty .. potrebujes taku co ma 7!

3./ Ides kupovat Quad procesor ? ak nie, siel by som do dosky s P35 chipsetom a CPU s 1333 FSB.

4./ Pri desktopovej doske sa da tazko dopredu odhadnut ako to bude fungovat .. Malo ktory vyrobca udava blokovu schemu .. Preto som ja kupil serverovu dosku .. Ktora ale stoji vyrazne viac (v mojom pripade cez 15.000 ) ..

5./ Naco potrebujes SCSI radic ? dake prepojenie so samplerom ?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Příspěvek od Kermitak » 28 zář 2007 19:51

V tom je krasa PC, ze nikdy nevis, co te ceka ;)
Ale vazne - jsi si jisty, ze se ti to tam vejde ? Kam narves ty zaslepky od 9652? (ktera kazda imho zabira vzady dve diry)

EDIT: Pytkin byl rychlejsi :)
Pytkin: pockej, quad s 1333FSB se afail delaji jenom Xeony, to je celkem overkill ne? ;) Navic na to uz bych koupil spis serverovou desku a tam zas nebudes mit 2x PCI-E 16x. BTW oboji (quad i 1333MHz) zvladne i p965 (alespon to pise asus o me P5B), ale p35 je novejsi, takze proc ne.
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 28 zář 2007 19:54, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 zář 2007 19:53

kermitak : ved som to vyratal .. presne sa mu to tam vojde ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Příspěvek od Kermitak » 28 zář 2007 19:55

Vsak jo, ja to rozepsal jeste pred tvym prispevkem ;)

Ondrash: pokud pres to SCSI chces pripojit sampler nebo neco externiho , pak by mohlo pomoct neco takoveho (a usetris slot+diru)
http://www.ramelectronics.net/html/usb2xchange.htm
Pripadne neco znackovejsiho (ale bude toho vic):
http://www.adaptec.com/en-US/support/sc ... SBXchange/

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 zář 2007 20:24

kermitak : no vidis to .. fajnove vecicky .. este som neobjavil USB to SCSI .. dobre vediet ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 28 zář 2007 22:41

jeste opozdene k tem grafikam ja mam http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42992

a je pasivni a maka dobre 2x DVI

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 zář 2007 22:44

Tom-Thak : Obavam sa , ze ondrash od zaciatku hovori o 3och monitoroch ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Příspěvek od Kermitak » 28 zář 2007 23:19

Pytkin: ale uz pristoupil na moznost dvou karet a Tom-Thak jen doplnil dalsi moznost ke mnou zminene MSI nvidii. Ono totiz v soucasnosti neni moc karet, ktere maji dual DVI, pasiv a zaberou jeden slot (vetsina jich zabere dva (resp. prostor dvou + dve zaslepky)), jak jsem pri vcerejsim hledani zjistil, takze kazdy tip imho dobry.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 zář 2007 23:26

kermitak : hmm .. to je rozumne co hovoris .. ale zabit 2 sloty grafikami pri zaplneni ostatnych slotov .. ja by som do toho nesiel .. skorej by som sa zamyslel nad tym celym .. radsej potom 2x 1920x1200

Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 327
Registrován: 05 čer 2002 10:00

Příspěvek od eGen » 01 říj 2007 08:06

Kartna na tri monitory v takovem rozliseni co pises, za ty penize co chces neni. Al emyslim ze dve dvoumonitorove pasivni low end karty, ti udelaji stejnou sluzbu a zvysene spotreby nebo teploty se u 2D bat nemusis.

Odpovědět