Hodně mě opruzuje to, že vedle normální složky Dokumenty (user/Ivo/Dokumenty) se mi neustále vytváří druhá složka Dokumenty, ve které je složka Lexicon, Corel User Files, DVD přehrávač atd.). I když tuhle složku smažu, vytvoří se vždy znovu. Problém je v tom, že při otevírání dokumentů kdekoliv (Word atd.) je vždy k dispozici právě tato nová složka a pro skutečnou druhou složku Dokumenty musím doputovat přes x složek. Je to velmi nepříjemné. Setkal se s tím někdo ?
Volal jsem na Microsoft support a tam mě odbyli s tím, že pokud Visty nebyly v krabici, ale předinstalované, mám to řešit s prodejcem. A obávám se že ten toho moc nepořeší ...
Neustálé samovytváření druhé složky Dokumenty ve Vista
Chybná instalace není možná - protože to "resource CD" dělá vše automaticky. S tím logováním je to též zvláštní protože jsem tam jediný (Ivo-Administrator) a mám například vybráno při otevření víka notebooku ze stavu spánku "nevyžadovat heslo" a vždycky musím "Ivo - Administrator" odkliknout. Ještě mě ted napadlo - co takhle prostě přesunout obsah celé složky mých vlastních dokumentů do té nově vytvářené ? Tím pádem by to pak možná mohlo být OK ? 
No mně se to děje taky. Podle mně je to dílo starších aplikací, které nepočítají s Vistami a k složce Dokumenty přistupují ne úplně standardním způsobem. Mně tohle dělá Visual Studio 2005. Taky mi vznikla druhá složka dokumenty a v ní jediná podsložka VS2005. Jinak svoje Dokumenty mám přesměrovány do jiné složky na jiný disk (viz EXCOM), stejně to vytváří tuhle druhou.Ivo píše:Chybná instalace není možná - protože to "resource CD" dělá vše automaticky. S tím logováním je to též zvláštní protože jsem tam jediný (Ivo-Administrator) a mám například vybráno při otevření víka notebooku ze stavu spánku "nevyžadovat heslo" a vždycky musím "Ivo - Administrator" odkliknout. Ještě mě ted napadlo - co takhle prostě přesunout obsah celé složky mých vlastních dokumentů do té nově vytvářené ? Tím pádem by to pak možná mohlo být OK ?
To přesunutí by mohlo fungovat, dej vědět jak si dopadl.