NI Audio 8 DJ

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Fractal

NI Audio 8 DJ

Příspěvek od Fractal »

Když už nemám sílu rozčilovat se nad tím, jak někteří djz hrajou z většinou nekvalitních empé3 (fakt se najdou takoví, co hrajou 128bitraty), tak přijde věc která podporuje míchání pomocí cdček s časovým kódem... chápu proč vzniknul final scratch - ale tohleto je pro mě fakt záhada, mixovat pomocí cdček mptrojky to už je na mě moc :roll:

http://www.native-instruments.com/index.php?id=audio8dj

loudspeaker

Příspěvek od loudspeaker »

..ti muzu casovej kod nahrat z desky meho DVS do compu a pak vypalit na CD a mas to same ;)

..ja treba osobe radsi budu mixovat mp3 pres desky nez z cdcek s original audiem, ale to je jenom o zvyku pac na gramce hraju 8let ;)

..dalsi vec ze nektere veci ve vysoke kvalite fakt nenajdes a radsi nez ten track nehrat vubec, tak aspon na 128 ;)

eGen

Re: NI Audio 8 DJ

Příspěvek od eGen »

Fractal píše:Když už nemám sílu roz?ilovat se nad tím, jak n?kte?í djz hrajou z v?tšinou nekvalitních empé3 (fakt se najdou takoví, co hrajou 128bitraty), tak p?ijde v?c která podporuje míchání pomocí cd?ek s ?asovým kódem... chápu pro? vzniknul final scratch - ale tohleto je pro m? fakt záhada, mixovat pomocí cd?ek mptrojky to už je na m? moc :roll:

To michani z CD je jednoduche PROC?:
Protoze existuji vychytane CD playery a nekteri DJs s nima umi hrat lip, nebo umi hrat pouze na ne, a chteji jimi ovladat PC DJ software.

Zadny vyrobce zatim nenabici k softu kontroler, ktery by vypadal jako tohle (viz nize). No a diky timecode CD je to mozne. Ale logika funguje pouze timto smerem : "Kdyz uz mas (club ma) nejaky takovy CD palyer a jsi na nej zvyklej". Kupovat si takoveto CD hovado k notebooku na ovladani je blbost. Ja hraju z traktora, mam namapovany tlacitka na klavesnici a zatim mi to vyhovuje. Ale pouzivam externi mixak, ne softwarovej .. rad blbnu s CF a to mi zatim SW nenabizi (takovou rychlost)

Obrázek

wodomi

Re: NI Audio 8 DJ

Příspěvek od wodomi »

eGen píše:
Fractal píše:Když už nemám sílu rozčilovat se nad tím, jak někteří djz hrajou z většinou nekvalitních empé3 (fakt se najdou takoví, co hrajou 128bitraty), tak přijde věc která podporuje míchání pomocí cdček s časovým kódem... chápu proč vzniknul final scratch - ale tohleto je pro mě fakt záhada, mixovat pomocí cdček mptrojky to už je na mě moc :roll:

To michani z CD je jednoduche PROC?:
Protoze existuji vychytane CD playery a nekteri DJs s nima umi hrat lip, nebo umi hrat pouze na ne, a chteji jimi ovladat PC DJ software.

Zadny vyrobce zatim nenabici k softu kontroler, ktery by vypadal jako tohle (viz nize). No a diky timecode CD je to mozne. Ale logika funguje pouze timto smerem : "Kdyz uz mas (club ma) nejaky takovy CD palyer a jsi na nej zvyklej". Kupovat si takoveto CD hovado k notebooku na ovladani je blbost. Ja hraju z traktora, mam namapovany tlacitka na klavesnici a zatim mi to vyhovuje. Ale pouzivam externi mixak, ne softwarovej .. rad blbnu s CF a to mi zatim SW nenabizi (takovou rychlost)

Obrázek
takový podobný kontroler je,každopádně přijde,že svojí cenou tak trochu zneužívá svého postavení na trhu stejně jako svého času první ofic. FS zvukovka použitelná na timecoded media. :)
http://www.mediazero-shop.de/catalog/pr ... ts_id/4261

biscuit

Příspěvek od biscuit »

fractal: ty nevis jak gramce kolisaj? to me udivuje u takovyho cloveka, jako si ty.. michani na 1000ovkach od pioneeru je o krok dal.. mluvim o stylech, kde se pouziva dlouhy prolinani beat na beat.
taky nechapu, ze te drti, co kdo hraje za kvalitu mp3.. to je prece kazdyho vizitka, stejne jako jeho selekce, styl a kvalita michani - vsechno to dava jeden celek.

Odpovědět