1. 8GB na Fl studio bude v pohode stacit(lebo vyuzije iba 4

2. graficka karta - postaci mi integrovana, alebo sa im mam radsej vyhnut?
Zálohovat je naprosto nutné i s klasickým hdd, může odejít kdykoliv - zažil jsem min. 2 HDD, co odešly po cca 14 dnech od nákupu + jeden po 9 měsících + cca 2 nebo 3 co odešly v raně pozáručním věku 2-3 roky, takže o řečech o údajně nižší spolehlivosti SSD si myslím své!dusanmsk píše:Ja len dodam, ze na FLS sa cez 4GB aj tak nedostanes, takze obmedzenie na 8GB RAM nevidim ako zasadne minus. Pokial pojdes do SSD, zalohuj!
na pracu s full hd videom 1080i ti nestaci bezny integrovany intel (trebars x4500). trvaj na nejakom extra HD akcelerujucom gpu chipe (je aj integrovany intel s HD podporou ale najdes ho v laptopoch zriedka). on ten extra gpu chip ak aj bude zdielat systemovu pamat, ale zabezpeci plynuly HD playback, co bezny dvojjadrovy procak nestiha. idealka je samo ked ma aj vlastnu pamat ale dnesne ddr3 systemove pamate su uz dost rychle na to aby v tom nebol velky rozdieldon corleone píše:este potrebujem upresnit tieto veliciny:
1. 8GB na Fl studio bude v pohode stacit(lebo vyuzije iba 4), bude to dost aj na vegas? neplanujem ziadne velke umenie, maximalne nejaky ten twixtor a podobne veci.
2. graficka karta - postaci mi integrovana, alebo sa im mam radsej vyhnut?
Nejsem FLkář, ale zdá se mi, že jsem před časem četl, o možností využití nějakých memory bridgů v FL, pro využití více paměti na 64bitových systémech..don corleone píše:este potrebujem upresnit tieto veliciny:
1. 8GB na Fl studio bude v pohode stacit(lebo vyuzije iba 4), bude to dost aj na vegas? neplanujem ziadne velke umenie, maximalne nejaky ten twixtor a podobne veci.
To mluvíš o intel hd 3000, nebo ještě o něčem víc extra? Protože hd3000 je skoro v každém sandy bridge ičku, tedy i ve všech notebucích, které jsou jim osazené, což není zrovna zřídkakexik píše:
...je aj integrovany intel s HD podporou ale najdes ho v laptopoch zriedka