Mám notebook dell inspiron 6400 s integrovanou zvukovkou(Sigmatel STAC9750 AC'97), chci se zeptat, jestli bude fungovat, když si koupím jen MIDI interface např. midisport, při hře se soft.synth v realu. Prostě jestli nebude moc velká latence, popřípadě, jestli z toho vůbec něco poleze.Dík.
az na kvalitu zvuku samotneho to pobezi velmi dobre, pokial si dobre pamatam, 6400 je komplet intel, takze na audio je tam standardny intel southbridge... asio4all a mas tak 5ms latenciu
mozno ma budu bit ale zvuk klido staci na nejaky zivak a podobne
mimochodom, skoda ze laptopove online zvukny nemaju spdif, ta latencia je fakt tak slusna ze by sa oplatilo vysrat na fw a problemy s tym spojene a kupit radsej nejaky sikovny prevodnicek miesto toho (minidac a pod)
No...to je sice super prevodnik ale z SPDIF optiky na koax alebo AES/EBU....co zrovna vela neriesi.......zial dnes je to na trhu s takymi to prevodnikmi horsie.....kedysi to robil Midiman neskor uz ako M-Audio a volalo sa to Flying Calf.....
m-audio flying cow (starsia ale slusna vec, da sa este obcas kupit aj "nova" (nepouzivana so zarukou). behringer src2496 ci ako sa vola, za 100eur neni marny, ale je to obluda do racku...
hiend som uz spomenul, minidac od apogee, on ma sice aj usb, ale s latenciou to asi nebude slavne...
Tak jsem zjistil, že ta karta chodí na Sigmatel STAC92XX C-Major HD Audio Driver, bude i na tomto driveru ta latence 5 ms? ještě bych se chtěl zeptat co je to ten Asio 4 all, slyším o tomto driveru poprvé. Dá se někde stáhnout? a budeme to k něčemu, když chci použít midi interface? Asio je hlavně kvůli audiu, ne?
s midi to nijak nesuvisi, midi je midi a ma svoj ovladac, latencie nezavisle od tych audio atd... asio4all rozhodne stiahni, precitaj dokumentaciu (dve strany snad) a bude vsjo jasno