jo jo .. to co si robil (dohladanie driverov) , to som tiez robil vela krat .. to nezvladne penzista , to je fakt

jaky novy kun, samsung robi laptopy odjakziva... a dost dobre...biscuit píše:sonority: no kdybych se mel rozhodovat pro neco jinyho, nez asus - podle toho co napsal settler (ja s asusem nemam problem), rozhodoval bych se teda asi mezi znackama sony vaio, toshiba, dell. jinak nastoupil i novej kun - samsung, to co jsem videl se mi libilo, ale je to asi zatim velka neznama
vaio jsou "predrazeny", ale kdyz se kouknes na lidi na zapad od cr, kteri ruzne vystupujou a nemaj zrovna mac, velmi casto maji prave sony. myslim, ze to neni uplne bezduvodny..doporucuju projit taky nejaky zahr. fora - ableton, native instruments..
OBECNE je na vykon lepsi min jader a vyssi frekvence procesoru (za stejnou cenu). Nevim jak je to s Abletonem a ctyrma jadrama. Stejne bych radsi poridil dvoujadro o vyssi frekvenci za stejny penize.Sonority píše:........
Ma smysl intel i7? Do vetsiny notbuku se dava ctyrjadrovej i7-720QM na 1,6Ghz http://ark.intel.com/Product.aspx?id=43122 . Projevi se ten vykon 4 jader na praci s abletonem? Pri skladani mam hlavne hodne vst a pri hrani hodne wavů, kratkych i nekolikaminutovych. Nebo je na výkon nějaký lepší procesor?
.........