To je fakt, Dendy ako to robis ze ti to vzdy zozeriem ???dendy píše:iridiokremikove krystaly
Nové PC s Win XP, FW 400 a PCI sběrnicemi
Re: Nové PC s Win XP, FW 400 a PCI sběrnicemi
maux píše:Jakej certifikát? To jako jestli motherboard vychodila Harvard?

Hawkens: Leta praxe

Inak dobry smer nabera tento thread.. myslim ze najvyssi cas presunut ho na smetiste

A kermitak tiez dobre dal s tym certifikatom

Muahaha, ja som presne vedel ze aspon jeden z Apple stada neodola !Pytkin píše:Keby si nechcel pci, tak je alternativa mac mini.. S tym pojde apogee v pohode..
To aby windows stado a linux stado nebyly osamoceny.
Dokonaly apple tip by mohol vypadat asi takto: Nema to FW400, ani PCI, ani WinXP a nie je to ani PC, ale je to Apple.
Hawkens ty si cisty myslitel. Uz hned podla profilovej fotky som myslel ze to tak bude, ale tvoje komenty v tom este viac utvrdili.
Este, ze sa vzdy najde nejaky clen windows stada , ktory bojuje za svoje prava ..
- Pierre niko
Celkem jste se rozjeli
Diky za info a za rady, uz jsem obdrzel i nejake nabidky z Alzy, asi za desitku by to pro me udeali. Myslim, ze jsem cekal i vetsi sumu. Neustale premyslim, zdali neobetovat ty PCI smernice a nejit cestou laptopu s FW. V praci jsem delal na ThikPadu a musim rict, ze jsem si ten komp docela oblibil - drzak, tak mozna pujdu do nejakeho secondhandoveho/outlet/refurbished se zarukou... Kazdopadne jeste jednou diky