Občasné problémy při uploadu na FTP přes Total Commander
Občasné problémy při uploadu na FTP přes Total Commander
Občas se mi stává (jako třeba před chvílí), že uploaduju na FTP soubor (100-200 nebo více MB), už to tam skoro je a najednou s hrůzou vidím, že to z ničeho nic začalo uploadovat od začátku, prostě se to nějak resetne a i když tam už před tím bylo uploadovaných x MB všechno jede znovu. Při ostudně pomalém uploadu ADSL je to hodně nemilé - čekat zase 2 hodiny znovu. Čím by to mohlo být a jak tomu předejít ? (neděje se to stále, ale jen občas). Je nějaký spolehlivější způsob uploadu na ftp než TC ? Ptal jsem se u poskytovatele, tam tvrdili že je to v nastavení u klienta, ale jak to nastavit, nevím ...
- ECSON WALDES
- Profesionál
Filezilla vypadá dobře, díky za tip. Jen v rychlosti se zeptám:
- je možné mít v seznamu více ftp účtů a rychle si je vybírat ?
- je možné si nastavit "oblíbené" = libovolnou složku na libovolném ftp ? (též i na vlastním počítači) - jako u TC
- umí to provádět několik operací naráz (na různých ftp ?)
- umí to spolehlivě navázat na přerušený upload/download ?
- jsou nějaká doporučená a osvědčená nastavení na úvod ?
Díky !
- je možné mít v seznamu více ftp účtů a rychle si je vybírat ?
- je možné si nastavit "oblíbené" = libovolnou složku na libovolném ftp ? (též i na vlastním počítači) - jako u TC
- umí to provádět několik operací naráz (na různých ftp ?)
- umí to spolehlivě navázat na přerušený upload/download ?
- jsou nějaká doporučená a osvědčená nastavení na úvod ?
Díky !
Nezjistil jsem zatím jak vytvořit a používat zkratku vedoucí do zvolených složek na počítači a ftp (u TC to bylo ctrl+d a hned vyběhl sloupeček navolených "oblíbených" složek.Shodan píše:Ivo: Co já vím, tak to umí všechno a co se nastavení týče, nikdy jsem nic nenastavoval, připojil jsem se vždycky hned po instalaci a na nic nešahal.
Jde navolit nějaké zkratky pro zahájení přenosu ? (jako třeba F5 u TC) ?
ivo: osobne si myslim ze ti iny klient nepomoze. skus si skorej stiahnut nejaky net booster, ktory ti upravi nastavenie siete, konkretne ako casto sa tvoje pc hlasi servru, ze nie je iddle... ja som mal tiez problemy s uploadom (trebars na myspace) a pomohlo to... ked sa pripojim z domu, dam ti presny nazov toho optimizera co som pouzil ja ale asi budu fungovat viacere
ivo,, prenasanie medzi ftp sa vola FXP. musi to podporovat klient aj server.
http://en.wikipedia.org/wiki/File_eXchange_Protocol
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket
inak asi 5 rokov som hladal software , ktory by vedel spravit zoznam suborov na serveri .. proste ked je na serveri miliarda adresarov , tak sa tam tazko nieco hlada .. FlashFXP to vie tak, ze sa da FTPsearch .. da sa hladat hocico (*) a on potom vlastne zobrazi kompletny list suborov .. a ten sa da ulozit do textaku ..
Asi to TC nepodporuje, protože tam to nejde ... Zkusím s FlashFXPwir píše:ivo,, prenasanie medzi ftp sa vola FXP. musi to podporovat klient aj server.
... nejde to ani s tím ... a ještě to u toho zamrzlo ...