Občasné problémy při uploadu na FTP přes Total Commander

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Ivo
Moderátor

Občasné problémy při uploadu na FTP přes Total Commander

Příspěvek od Ivo »

Občas se mi stává (jako třeba před chvílí), že uploaduju na FTP soubor (100-200 nebo více MB), už to tam skoro je a najednou s hrůzou vidím, že to z ničeho nic začalo uploadovat od začátku, prostě se to nějak resetne a i když tam už před tím bylo uploadovaných x MB všechno jede znovu. Při ostudně pomalém uploadu ADSL je to hodně nemilé - čekat zase 2 hodiny znovu. Čím by to mohlo být a jak tomu předejít ? (neděje se to stále, ale jen občas). Je nějaký spolehlivější způsob uploadu na ftp než TC ? Ptal jsem se u poskytovatele, tam tvrdili že je to v nastavení u klienta, ale jak to nastavit, nevím ...

Shodan

Příspěvek od Shodan »

TC nepoužívám tak nevím, ale zkus FTP klient "FileZilla" - je to free a u mě fungoval vždy bez problémů.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Shodan píše:TC nepoužívám tak nevím, ale zkus FTP klient "FileZilla" - je to free a u mě fungoval vždy bez problémů.
taky pouzivam FileZilla - 100% slouzi, nikdy zadnej problem

.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Filezilla vypadá dobře, díky za tip. Jen v rychlosti se zeptám:
- je možné mít v seznamu více ftp účtů a rychle si je vybírat ?
- je možné si nastavit "oblíbené" = libovolnou složku na libovolném ftp ? (též i na vlastním počítači) - jako u TC
- umí to provádět několik operací naráz (na různých ftp ?)
- umí to spolehlivě navázat na přerušený upload/download ?
- jsou nějaká doporučená a osvědčená nastavení na úvod ?

Díky !

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Ivo: Co já vím, tak to umí všechno a co se nastavení týče, nikdy jsem nic nenastavoval, připojil jsem se vždycky hned po instalaci a na nic nešahal. :wink:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Shodan píše:Ivo: Co já vím, tak to umí všechno a co se nastavení týče, nikdy jsem nic nenastavoval, připojil jsem se vždycky hned po instalaci a na nic nešahal. :wink:
Nezjistil jsem zatím jak vytvořit a používat zkratku vedoucí do zvolených složek na počítači a ftp (u TC to bylo ctrl+d a hned vyběhl sloupeček navolených "oblíbených" složek.

Jde navolit nějaké zkratky pro zahájení přenosu ? (jako třeba F5 u TC) ?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja pouzivam FlashFXP .. Lepsieho FTP klienta som este nevidel ..

kexik

Příspěvek od kexik »

ivo: osobne si myslim ze ti iny klient nepomoze. skus si skorej stiahnut nejaky net booster, ktory ti upravi nastavenie siete, konkretne ako casto sa tvoje pc hlasi servru, ze nie je iddle... ja som mal tiez problemy s uploadom (trebars na myspace) a pomohlo to... ked sa pripojim z domu, dam ti presny nazov toho optimizera co som pouzil ja ale asi budu fungovat viacere

Shodan

Příspěvek od Shodan »

File / Site Manager (Ctrl+S) - tam si nastavíš co potřebuješ.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ivo : zavisi od servera .. ale FTP vie nadviazat .. cize pri uploade by sa malo dat pokracovat , kde to skoncilo .. pri downloade to funguje skoro vsade ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:ja pouzivam FlashFXP .. Lepsieho FTP klienta som este nevidel ..
Tak tenhle vypadá skvěle, přehledně , jednoduše ... věřím že se to dá i nějak individuálně přizpůsobit ?

BTW - čím to je že se (asi) nedá přenášet z jednoho ftp na jiné ?

wir

Příspěvek od wir »

ivo,, prenasanie medzi ftp sa vola FXP. musi to podporovat klient aj server.
http://en.wikipedia.org/wiki/File_eXchange_Protocol
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ivo : prave FlashFXP to vie .. plati ale , co napisal wir .. musia to podporovat konkretne servery medzi ktorymi to ma ist ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

inak asi 5 rokov som hladal software , ktory by vedel spravit zoznam suborov na serveri .. proste ked je na serveri miliarda adresarov , tak sa tam tazko nieco hlada .. FlashFXP to vie tak, ze sa da FTPsearch .. da sa hladat hocico (*) a on potom vlastne zobrazi kompletny list suborov .. a ten sa da ulozit do textaku ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

wir píše:ivo,, prenasanie medzi ftp sa vola FXP. musi to podporovat klient aj server.
http://en.wikipedia.org/wiki/File_eXchange_Protocol
Asi to TC nepodporuje, protože tam to nejde ... Zkusím s FlashFXP

... nejde to ani s tím ... a ještě to u toho zamrzlo ...

Odpovědět