odisla mi m-audio audiophile2496, cim nahradit?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
charonme

odisla mi m-audio audiophile2496, cim nahradit?

Příspěvek od charonme »

prave mi odisla moja oblubena m-audio audiophile 2496, poradite plz cim ju nahradit? Zatial som rozmyslal o ESI Juli@ alebo EMU 0404 PCI
(malo by to mat minimalne to, co som mal doteraz, teda PCI, midi in/out, analog in/out a digital in/out, co najnizsiu latenciu a do takych cca 200eur)

kexik

Re: odisla mi m-audio audiophile2496, cim nahradit?

Příspěvek od kexik »

kup si inu deltu s viac IO.

charonme

Příspěvek od charonme »

rozmyslal som o tom, ale nepametam si ze by som dakedy potreboval viac ako po jednom z analogoveho in a out a digitalneho in a out...

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

A proc proste nekoupis znova 2496? Za tech 70E je to zadarmo a funguje. Juli@ je afaik to samy v blede modrym.

kexik

Příspěvek od kexik »

taka 1010lt ma aj dva poslabsie mic preampy bez phantomu a hlavne wordclock IO, co dost pomoze ak mas moznost delte nanutit lepsi hodinovy signal z DA prevodnika v najvyssej kvalite. stoji okolo 190eur

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

E-MU ma moznost do kazdeho kanalu navesit nejake pluginy, krome toho ma hodne presetu a celkem prijemny ovladaci panel.
Přílohy
Untitled.jpg

charonme

Příspěvek od charonme »

stale sa mi najviac pacia tie dve co som napisal. E-mu ma tie vnutorne hw-mixovane kanaly (dokonca s onchip dsp efektami???) a juli@ sa mi paci viac dizajnovo (nap. ziadne trciace elektrolyticke kondenzatory a moznost pouzit balanced analog i/o alebo rca klasika).

Ale mam dojem ze tie hw mixovane kanaly aj tak nevyuzijem a radsej budem robit vsetko v SW tak ako doteraz... nejaky som asi zaujaty v prospech Julie :lol:

kexik

Příspěvek od kexik »

vsetky tie karty maju hw mixer.... a dsp efekty na emu su len do poctu, bezia len na 48kHz projekte a nie su kvalitou nic moc, ak mas moderne dvojjadro, nepotrebujes ich.

charonme

Příspěvek od charonme »

ano, maju hw mixer ale niektore vedia mixovat viac kanalov ako ine. O tych efektoch som take nieco predpokladal, takze asi aj preto ma laka skor ta julia. Lenze prave som zasunul tu povodnu "odidenu" zvukovku do druheho pocitaca a hra, takze asi skor odisiel PCI port v tom povodnom pocitaci... este to presetrim

Odpovědět