Ozonic

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
abuse

Ozonic

Příspěvek od abuse »

http://www.m-audio.com/products/en_us/Ozonic-main.html

planujem zmenit svoj live setup. momentalne hram z notebooku s kartou echo indigo dj + live keyboard nord modular. ide mi ale o maximalne zjednodusenie setupu kedze casto sa potrebujeme rozlozit a nazvucit v rekordne kratkom case a momentalne mame bicie, basu, gitaru, trubu a scratche...ja nutne potrebujem ist z notebooku 2x separatne stereo out /1x do PA, 1x alternativny mix do wireless monitorovaciehu unitu pre kapelu/, co tento ozonic splna. myslim ze prejdem z norda na vst instrumenty, vyhoda je ze si mozem v urobit pomer hlasitosti audia a vstciek, ten nord mi casto lietal hore dole pri koncertoch ked bol na podiu zvukovy gulas. teoreticky by som sa mohol zbavit aj mixpultu, scratche od dja by mohli ist do line in na ozonicu.
otazka je, mali ste to niekto v rukach? pomer cena / vybava mi pripada viac nez slusny otazka je ci tie knoby nieco vydrzia...m-audio vo mne moc veku duoveru nebudi (mal sam chvilu oxygen pozicany a bolo to ako cinske hrackove piano z tesca). od klavesnice necakam ziadne zazraky, skuor naopak...dost podstatna je latencia. so stabilitou na tom m-audio firewire karty tiez neboli uplne najlepsie. takze ak mate nejake osobne skusenosti, sem s nimi. dik.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mam skusenosti s ozone .. co vyzera len mensi brat tohto .. je to ok .. i ked na live neviem .. tie potenciometre moc nevydrzia .. aspon posobia takym dojmom .. latencia je ok .. okolo 5msec .. mozno sa da ist aj menej .. neskusal som ..

abuse

Příspěvek od abuse »

5msec je uplne postacujuce. akurat ozone je usb, ozonic je FW.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

abuse : jasne .. na FW by to snad mohlo byt este lepsie / stabilnejsie ..

Odpovědět