PC do racku ?
pride na to ci maju intelacke mac mini este stale len 2 usb... a je tam zdielana grafika
zbytocne treba tahat klavesku a monitor. laptopov v tej cene s podobnym vybavenim je mrte.
nemam nic proti mini, je to super riesenie do maleho bytu, do kanclu, ked clovek hlavne neni pocitacovy maniak... ale na nosenie je to imho potrhlost
zbytocne treba tahat klavesku a monitor. laptopov v tej cene s podobnym vybavenim je mrte.
nemam nic proti mini, je to super riesenie do maleho bytu, do kanclu, ked clovek hlavne neni pocitacovy maniak... ale na nosenie je to imho potrhlost
Neural: na mobilní kancl si zvykneš rychle (s 12" LCD jsi v pohodě i autobusu), je i spousta míst, kde je připojení po wifi free, neboj se, že by ti ležel v koutě 
Tankista: Mac mini ne, navíc potřebuješ LCD (kufr navíc) osobně bych v tomhle nevolil kompromis (osobně bych si ho jako mobilní komp nekoupil)
Acid Punk: pokud máš na mysli pouze jen player tak jo, ale jsou použití, kdy je to výhodou
Tankista: Mac mini ne, navíc potřebuješ LCD (kufr navíc) osobně bych v tomhle nevolil kompromis (osobně bych si ho jako mobilní komp nekoupil)
Acid Punk: pokud máš na mysli pouze jen player tak jo, ale jsou použití, kdy je to výhodou
jestli je to jenom jako hudebni nastroj, tak z hlediska ceny/výkonu/rozšiřitelnosti je PC do racku/kufříku lepší, než noťas.
ne každej má čas jezdit po městě a hledat volnej hotspot aby si zaserfoval, mě jinde, než v klidu doma net neláká, jestli potřebuju nějaký info, mám svou n70. tahat další kabelu, díky, nechci
Neural má doma na práci svůj počítač a takovej druhej do kufříku pro ty účely, co chce, je nejlepší volba.
Jestli ale chceš mít počítač pořád u sebe, pořiď si notebook
ne každej má čas jezdit po městě a hledat volnej hotspot aby si zaserfoval, mě jinde, než v klidu doma net neláká, jestli potřebuju nějaký info, mám svou n70. tahat další kabelu, díky, nechci
Neural má doma na práci svůj počítač a takovej druhej do kufříku pro ty účely, co chce, je nejlepší volba.
Jestli ale chceš mít počítač pořád u sebe, pořiď si notebook
Mac mini je dobry, kdyz si nechaz ve zkusebne nakou sunku monitor a klavesnici, coz sezenej v klidu za odvoz na kazdym rohu, potom to je levnejsi nez notas, usb je v posledni verzi uz vic, grafika je stale bohuzel sdilena, ale nakej lepsi model, nez byl pred tim... Sam o tom uvazuju, pac nepotrebuju ani tak pc, na kterem jde pracovat vsude (stejne nehodlam nic delat ve vlaku ani kavarne), ale pc, ktere je levne, vykonne a jde prenest na 3 ruzna mista, kde ty monitory muzu nechavat. Pockal bych ale asi, jestli do toho nacpou merony.