PC klavesnice jako midi klavesnice

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Uživatelský avatar
freecoolin
Příspěvky: 264
Registrován: 25 lis 2004 09:53

PC klavesnice jako midi klavesnice

Příspěvek od freecoolin » 06 zář 2005 11:05

Chtěl bych používat v PC klavesnici jako midi kalvesnici, je to vůbec možný?
Kde a co mám kde v Cubase nastavit?

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8803
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 06 zář 2005 11:15

bome`s mouse keyboard

dlouho jsem to pouzival :)

http://www.bome.com/midi/keyboard/
Naposledy upravil(a) biscuit dne 06 zář 2005 11:18, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
freecoolin
Příspěvky: 264
Registrován: 25 lis 2004 09:53

Příspěvek od freecoolin » 06 zář 2005 11:17

co to je? já chci prostě používat PC klávesnici než si koupim nakou midi

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8803
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 06 zář 2005 11:19

ty vole tak se nauc pouzivat google. dal jsem ti tam link.

Uživatelský avatar
freecoolin
Příspěvky: 264
Registrován: 25 lis 2004 09:53

Příspěvek od freecoolin » 06 zář 2005 12:03

hm to neni co hledám , potřebuju třískat prstem do klavesnice

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 zář 2005 12:16

potrebujes takuo vst, je ich niekolko, kukni na kvr alebo tu:


http://www.midiplugins.com/

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 zář 2005 12:19

alebo tento standalone bazmek:

http://www.analogx.com/contents/downloa ... vpiano.htm

musis si ale nastavit spravne midi porty

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8803
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 06 zář 2005 13:14

freecolin: bud jsem blbej ja, anebo se neumis vyjadrovat. jestlize chces hrat klavesnici (klavesy yxcvbnm,.-sdghjlůqwertzuiopú)ěšřžýíé) tak bomes mouse keyboard je to nejlepsi s cim mam zkusenost! hawk!

Uživatelský avatar
freecoolin
Příspěvky: 264
Registrován: 25 lis 2004 09:53

Příspěvek od freecoolin » 06 zář 2005 13:47

AHA , NO JÁ SEM MYSLEL ŽE KDYŽ ZMÁČKNU PRSTEM NA KLÁVESNICI PÍSMENO Q TAK SE MI OZVE TŘEBA BUBEN,
U TOHO MOUSE KEYBOARD SE TUKÁ MYŠÍ NA NÁKOU KLÁVESNICI? NEBO JAK TO FUNGUJE

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8803
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 06 zář 2005 14:49

to je tezky s tebou clovece. funguje to tak jak si to predstavujes :)

Uživatelský avatar
freecoolin
Příspěvky: 264
Registrován: 25 lis 2004 09:53

Příspěvek od freecoolin » 06 zář 2005 14:52

čeče seš tajemnej jak hrad f karpatech, ted nevim na čem sem, když sem se kouknul na ten tvuj odkaz tak tam byl nakej obrázek, kde se pomocí myši tuká na klavesnici
tak jak to valstně funguje?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 zář 2005 15:22

no ja tipujem ze to vie aj mys aj klavesnicu... hmm?
kua nebud darebny a vyskusaj to

ress
Příspěvky: 81
Registrován: 23 kvě 2002 15:20

Příspěvek od ress » 06 zář 2005 15:49

freecoolin píše:hm to neni co hledám , potřebuju třískat prstem do klavesnice
Ale je, stačilo to jen vyzkoušet.

MMtm
Příspěvky: 135
Registrován: 22 dub 2004 14:22

Příspěvek od MMtm » 06 zář 2005 15:56

to all: asi bych vám to měl přeložit - lze donutit mou klávesnici aby fungovala v softwaru XY jako klaviatura s rozložením not po řádcích ? A to: tlačítko Q-nota C, W-D, E-E, R-F, černé klapky o patro výš 2-cis, 3-dis, 5-fis...???

MMtm
Příspěvky: 135
Registrován: 22 dub 2004 14:22

Příspěvek od MMtm » 06 zář 2005 16:01

freecoolin: ano například ve Fruity Loops si můžeš na hlavním panelu zanout tuto funkci. Co máš konkrétně za SW ?

Odpovědět