"Modrý světlo"
"A co to delá?"
"Modře svítí"
Tak přesně touhle replikou (z nějakýho Ramba, či čeho) by se daly popsat veškeré dostupné funkce mého nového DSP akcelerátoru PowerCore Compact
Instalaci jsem provedl přesně podle návodu - jsem zřejmě jeden z mála jedinců, který čte návody před prvním spuštěním - ale moc mi to nepomohlo.
ControlPanel funguje tak jak má, informace o pluginech jsou přístupné.
Při prvním spuštění Cubase se pluginy pěkně aktivovaly (při tom ono modré světlo problikávalo intenzivněji), ale dál už skoro nic.
Při jakémkoli pokusu o otevření nějakého PoCo pluginu se Cubase okamžitě kousne.
Při stejném pokusu ve Wavelabu se sice plugin otevře, ale Wavelab se kousne hned při spuštění přehrávání.
Napadlo mě vyzkoušet Compact na notebooku, kde mám Cubase Studio i Wavelab Essential též nainstalovaný.
A ejhle! S notebookem nějak funguje. Sice s neustálými dropouty, ale řekněme, že za to může externí zvukovka...
Napsal jsem tedy na TC podporu a dostal jsem seznam doporučených FireWire PCI karet, se kterými Compact údajně funguje.
Pochopitelně ani jedna karta u nás není sehnatelná, tak jsem sehnal od jiného výrobce, ale alespoň se stejným chipsetem.
Výsledek: NULA
Mám sto chutí Compact vrátit (a koupit si za ty peníze další UAD) , ale pořád se mi to nechce vzdát, když jsem na něj čekal skoro půl roku
Přece není možný, že by to FireWire rozhraní bylo až tak problematický..
Máte někdo nějaký tip, kde by mohl být zakopaný pes?
(jinak na notebooku mám XP Pro a na PC XP Home)