Praskani pri přehravani zvuku v PC

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
balkis

Praskani pri přehravani zvuku v PC

Příspěvek od balkis »

Nevite nekdo co muze zpusobovat drobene praskani pri prehravani zvuku v PC? Praska to vsude, kdyz prehravam v Sound Forgi, Cubasu, Windows Media Playeru...takze to bude nejaky general problem. Mam zvukovku Delta 1010, takze nekvalitni kartou to nebude, ovladace OK, kabely OK. Do jisty doby bylo vsechno v poradku, pak jsem chvili nenahraval a instaloval mezitim do pocitace plno programku..naky kodeky, mam pocit ze se tim neco podelalo...ale co to je zhada. Vim ze to muze byt 1000 veci, ale proste jestli nekoho neco napadne, nebo se s tim nekdo uz setkal a nejak to vyresil, tak kazda rada dobra. Dik :?

nathanael

Příspěvek od nathanael »

praskání bývá většinou způsobené nastavením malé velikosti bufferu...tu deltu nemám/neznám, ale třeba má nějaké centrální nastavení bufferu, které ovlivňuje i ty programy co jsi psal...nic jiného mě nenapadá...

Venti

Příspěvek od Venti »

Na mojej maudio karte sa to vola ASIO/WDM buffers a mam to na 256.
V programoch ktore pouzivas mas zvolenu tuto Tvoju zvukovku ?

balkis

Funguje to!!!

Příspěvek od balkis »

Takze...zacalo to fungovat..proste samo od sebe. Jednoho dne jsem zapnul pocitac a praskani bylo pryc. No cesty computeru jsou nevyzpytatelne :D . Zaznamenal jsem taky jednu zajimavou vec, obcas se mi neco pos... v pocitaci v patek...vetsinou...hrozny problemy...nic nefunguje...rikam tomu technicky dny...a v sobotu to pustis a vsechno jede OK. No to fakt nepoberes :lol:

Mate taky technicke dny?... napiste zkusenosti

balkis

Příspěvek od balkis »

joo a jeste jedna zajimava zkusenost. Kdyz ti neco nefunguje a fakt fakt uz na to nemuzes zaboha prijit cim to je...vykasli se na to... a ono to po par dnech ..tydnech..vetsinou zacne fungovat :evil: Satan Claus

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

balkis : to co popisujes sa mi tiez sem tam stava .. ale skoro denne sa mi stava ina vec .. zavolaju ma dakde , ze nieco nejde .. a ked tam pridem , tak vsetko funguje ako ma .. dokonca minule mi kamarat volal .. ze ako ma cosi spravit .. ze uz vyskusal vsetky sposoby .. a zrazu mi hovori .. aha . uz to ide .. proste stacilo aby som bol telefonicky na druhej strane a uz to opat slo .. divne veci ..

kexik

Příspěvek od kexik »

pytkin: to je karma opravara a cez media funguje. to mas ako papezovo pozehnanie cez televizor :)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

mne praskalo audio kedysi davno, bolo to tym ze som mal VIA chipset a zapnuty UltraDMA na harddisky. neznasali to PCI zvukove karty. cez DMATool som to vypol a islo to uz o.k.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Pytkin píše:balkis : to co popisujes sa mi tiez sem tam stava .. ale skoro denne sa mi stava ina vec .. zavolaju ma dakde , ze nieco nejde .. a ked tam pridem , tak vsetko funguje ako ma .. dokonca minule mi kamarat volal .. ze ako ma cosi spravit .. ze uz vyskusal vsetky sposoby .. a zrazu mi hovori .. aha . uz to ide .. proste stacilo aby som bol telefonicky na druhej strane a uz to opat slo .. divne veci ..
Jo to znam, kdyz se stim neucis delat daji se delat psi kusy, zapnout starim klekly pocitac, rozjet nefunkcni hardisky... staci spravny trenink a vira ze se to povede a prijdes na to jak :)
A pak nechat veci at se stanou v klidu s duverou se to povede, fakt zazraky.

Vyzkouseno uz vickrat u elektronickych veci ktere maji neodhalitelnou nebo uz bez servisu neopravitelnou chybu :))

Naucil jsem se to od jednoho samana ;)

balkis

Tak uz to zase vesele praska

Příspěvek od balkis »

Problem je zase zpatky...Asi zkusim nejaky ty mechtle s UltraDMA harddisku, treba to bude tim.

dendy

Příspěvek od dendy »

kexik píše:pytkin: to je karma opravara a cez media funguje. to mas ako papezovo pozehnanie cez televizor :)
ja som myslel ze to len mne sa take veci deju.. :-))

Odpovědět