Praskani pri přehravani zvuku v PC
Praskani pri přehravani zvuku v PC
Nevite nekdo co muze zpusobovat drobene praskani pri prehravani zvuku v PC? Praska to vsude, kdyz prehravam v Sound Forgi, Cubasu, Windows Media Playeru...takze to bude nejaky general problem. Mam zvukovku Delta 1010, takze nekvalitni kartou to nebude, ovladace OK, kabely OK. Do jisty doby bylo vsechno v poradku, pak jsem chvili nenahraval a instaloval mezitim do pocitace plno programku..naky kodeky, mam pocit ze se tim neco podelalo...ale co to je zhada. Vim ze to muze byt 1000 veci, ale proste jestli nekoho neco napadne, nebo se s tim nekdo uz setkal a nejak to vyresil, tak kazda rada dobra. Dik 
Funguje to!!!
Takze...zacalo to fungovat..proste samo od sebe. Jednoho dne jsem zapnul pocitac a praskani bylo pryc. No cesty computeru jsou nevyzpytatelne
. Zaznamenal jsem taky jednu zajimavou vec, obcas se mi neco pos... v pocitaci v patek...vetsinou...hrozny problemy...nic nefunguje...rikam tomu technicky dny...a v sobotu to pustis a vsechno jede OK. No to fakt nepoberes
Mate taky technicke dny?... napiste zkusenosti
Mate taky technicke dny?... napiste zkusenosti
balkis : to co popisujes sa mi tiez sem tam stava .. ale skoro denne sa mi stava ina vec .. zavolaju ma dakde , ze nieco nejde .. a ked tam pridem , tak vsetko funguje ako ma .. dokonca minule mi kamarat volal .. ze ako ma cosi spravit .. ze uz vyskusal vsetky sposoby .. a zrazu mi hovori .. aha . uz to ide .. proste stacilo aby som bol telefonicky na druhej strane a uz to opat slo .. divne veci ..
Jo to znam, kdyz se stim neucis delat daji se delat psi kusy, zapnout starim klekly pocitac, rozjet nefunkcni hardisky... staci spravny trenink a vira ze se to povede a prijdes na to jakPytkin píše:balkis : to co popisujes sa mi tiez sem tam stava .. ale skoro denne sa mi stava ina vec .. zavolaju ma dakde , ze nieco nejde .. a ked tam pridem , tak vsetko funguje ako ma .. dokonca minule mi kamarat volal .. ze ako ma cosi spravit .. ze uz vyskusal vsetky sposoby .. a zrazu mi hovori .. aha . uz to ide .. proste stacilo aby som bol telefonicky na druhej strane a uz to opat slo .. divne veci ..
A pak nechat veci at se stanou v klidu s duverou se to povede, fakt zazraky.
Vyzkouseno uz vickrat u elektronickych veci ktere maji neodhalitelnou nebo uz bez servisu neopravitelnou chybu
Naucil jsem se to od jednoho samana
Tak uz to zase vesele praska
Problem je zase zpatky...Asi zkusim nejaky ty mechtle s UltraDMA harddisku, treba to bude tim.