Problem instalace Windows XP na novou řadu NB
http://downloadcenter.intel.com/filter_ ... bmit=Go%21
Cislo dva je to co potrebujes.
Cislo dva je to co potrebujes.
Nie je nutne kopirovat ovladace pre SATA cez nlite...Ak je moznost v biose vypnut rezim SATA tak disk potom pracuje v rezime emulacie ATA. To ale sposobi znizenie vykonu disku a nebude k dispozicii funkcia hot swap...No a potom uz na nainstalovanom XPcku staci drivre doinstalovat a spat prepnut v biose na SATA rezim..
presne tak. pri instalci vypni SATA Native mode, a nech to instalovat v PATA,. Az to bude nainstalovany, tak pouze prepni do SATA...bassline píše:Nie je nutne kopirovat ovladace pre SATA cez nlite...Ak je moznost v biose vypnut rezim SATA tak disk potom pracuje v rezime emulacie ATA. To ale sposobi znizenie vykonu disku a nebude k dispozicii funkcia hot swap...No a potom uz na nainstalovanom XPcku staci drivre doinstalovat a spat prepnut v biose na SATA rezim..
Ono je to dost svinstvo...v pripade kupovania noveho NB a pouzivania XP v ziadnom pripade netreba kupovat NB uz s predinstalovanou Vistou. Pri downgradovani mozu nastat problemy pri instalacii hw pod XP. Napr. pre HP Pavilion vyrobca nepodporuje ovladace pre XP, to znamena ze treba manualne vyhladavat ovladace od vsetkych komponentov pre NB co nemusi byt vzdy uspesne. Alebo druha moznost je potom pouzit v XP ovladace pre Vistu, nie je ale tiez zarucene ze to bude fungovat. Najlepsie je teda kupit NB ktory nie je optimalizovany pre Vistu alebo NB s predinstalovanym XP - je potom zarucene ze s HW nebudu ziadne problemy, dokonca ani so SATA pretoze tam budu ovladace uz integrovane...
Mám stejný problém, potřeboval bych nutně pomoct (!)..prosím.
Koupil jsem notebook Toshiba L40-14F bez OS. Při instalaci XP z boot CD vytvořeného pomocí nLite to řekne, že nevidí žádné hdd jednotky a nemůže pokračovat v instalaci. Fajn, je to tím, že nevidí řadič toho disku, ale já ho nemůžu najít a nevím, jak ho potom přesně integrovat přes nLite aby to fungovalo.
Poradí někdo prosím?
Koupil jsem notebook Toshiba L40-14F bez OS. Při instalaci XP z boot CD vytvořeného pomocí nLite to řekne, že nevidí žádné hdd jednotky a nemůže pokračovat v instalaci. Fajn, je to tím, že nevidí řadič toho disku, ale já ho nemůžu najít a nevím, jak ho potom přesně integrovat přes nLite aby to fungovalo.
Poradí někdo prosím?