Problém s E-mu Tracker Pre v NB

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
marco4838

Problém s E-mu Tracker Pre v NB

Příspěvek od marco4838 »

zdravim,

mam tutuo Zk kratce. jsem muzikant a pouzivam ji na podiu k prehravani wawu. K tomuto pouzivam dva prehravace, winamp a aimp player. Jeden (winamp) na prehravani wawu pri produkci a Aipm player na prehravani playlistu v pauzach. Muj problem je v tom, ze cca 1-3x za vecer se mi seknou oba prehravace, proste se v pulce skladby zastavi a nepomuze nic nez restart systemu. Nejdou anis pusti, proste nic. nemate s tim nekdo zkusenosti? Je problem ve ZK, v driveru nebo v nekterym z prehravacu, prip. v tom, ze jsou spusteny oba (jeden je vzdy zapauzovany)? mam NB HP Pro Book 4515, AMD, OS win 7 Ultimate x64. prosim o radu

kexik

Re: Problém s E-mu Tracker Pre v NB

Příspěvek od kexik »

pouzi foobar, nastav si ho na prehravanie cez asio driver a urob si v nom dva playlisty, jeden na veci co prehravas winampom a druhy na veci co prehravas tym druhym. tvoj setup je prinajmensom problematicky, ked ti dva sw lezu na ten isty hw
co sa tyka ovladania nemaj strach, foobar naucis akekolvek klavesove skratky

marco4838

Příspěvek od marco4838 »

Tak jsem to trochu zkoumal, ale zjistil jsem, ze problem nebude s prehravaci, nybrz se samotnou E-mu. podle me je problem v jejim driveru, ktery proste neocekavane zkolabuje. poznal jsem to dle toho, ze je deklarovana vzorkovaci frekvence az 192KHz, ale na 192 Khz neni schopne vubec nic nahrat, na 96 Khz nekdy, po zbytek pise, ze neni podporovano zarizeni nebo proste zkolabuje spojeni. Pokud nahravam na klasickou 44 Khz, tak je vse v poradku az nekdy na vyse popsany problem, ze se to proste sekne. Ma s timto nekdo zkusenosti? Pouzivam Adobe Audition 3 nebo N-Track

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

skus www.reaper.fm .. v nom si nastav asio driver ..

kexik

Příspěvek od kexik »

a beha ti usb port ako usb2? v mnohych pripadoch to chce osetrit driverom, bez ktoreho porty nemaju plnu rychlost... symptomy by tomu nasvedcovali, full duplex 96kHz ti na usb 1.1 nepobezi. inak ako vravi pytkin, n-track ani audition nie su prave super softvery co sa tyka stability

Odpovědět