Zdravim,
mam problem s kontrolery na Edirol PCR-M30 a to konkretne R7 a S2 ... chovaji se pri MIDI learn jako predchozi kontrolery resp R6 a R7 maji jakoby stejne cislo to same S1 a S2 ... muzete mi prosim nekdo poradit jestli treba ja nedelam neco spatne? diky moc ...
Problem s kontrolery na PCR-M30
prepni si "memory" (doufam ze se to tlacitko tak opravdu jmenuje). ja treba pouzivam 5ku, tam mi to funguje dobre. ackoliv mam uz edirola docela dlouho, tyhle veci nejak do hloubky neznam, abych ti popsal v cem je zakopanej pes.
postup: memory - pak tlacitko inc, az dosahnes na displeji kyzenyho cisla, ja pouzivam 5ku - enter
postup: memory - pak tlacitko inc, az dosahnes na displeji kyzenyho cisla, ja pouzivam 5ku - enter
No Memory to sice je, ale ja v kombinaci s Abletonem jsem vyzkousel vsechny pameti a pro rozbehani kontroleru mi jde pouze Memory "0" ... nejsem zrovna u klapek tak na to kouknu jeste vecer, ale po tom co jsem napsal tenhle dotaz do fora jsem jeste trochu laboroval a zjistil jsem ze pokud chci priradit nejaky kontroler na napr. pro mix v Abletonu tak mam 3 kontrolery na Edirolu pod stejnym cislem a je to 1/6 pokud pres Edit a RPN priradim C2 tak je to samozrejme ok ale jede to na 2 midikanalu. Nevim totiz jak zmenit na urcitym kontroleru na Edirolu hodnotu rucnebiscuit píše:prepni si "memory" (doufam ze se to tlacitko tak opravdu jmenuje). ja treba pouzivam 5ku, tam mi to funguje dobre. ackoliv mam uz edirola docela dlouho, tyhle veci nejak do hloubky neznam, abych ti popsal v cem je zakopanej pes.
ja tim rozumim, ale bohuzel vic ti poradit neumim. ja jsem tenhle problem resil v traktoru. nastesti na ty 5ce mi jdou prirazovat vsechny parametry tak jak maj a tudiz jsem nemel potrebu to dal resit a tudiz nic vic nevim 
stejnej kontroler ma pokud vim i lupo, tak mu treba zkus napsat pm, treba bude vedet...
ehm ja si trosku prihreju polivcicku a zeptam se jestli nahodou nevis, jak rozchodit aftertouch. me se to nepodarilo
stejnej kontroler ma pokud vim i lupo, tak mu treba zkus napsat pm, treba bude vedet...
ehm ja si trosku prihreju polivcicku a zeptam se jestli nahodou nevis, jak rozchodit aftertouch. me se to nepodarilo
OK diky ... zkusim ho kontaktovat ... jinak aftertouch jsem jeste nezkousel ale jak se k tomu dostanu tak porefeuju ... kazdopadne diky za rychlou reakci ...biscuit píše:ja tim rozumim, ale bohuzel vic ti poradit neumim. ja jsem tenhle problem resil v traktoru. nastesti na ty 5ce mi jdou prirazovat vsechny parametry tak jak maj a tudiz jsem nemel potrebu to dal resit a tudiz nic vic nevim