Problém s nahrávaním zvuku ->Realtek

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
anderson

Problém s nahrávaním zvuku ->Realtek

Příspěvek od anderson »

Zdravím. Kupil som nový PC. Zvukovka je len na matičnej doske ale vypadá byť celkom schopná. Vzadu sú výstupy pre 7.1 sústavy a v predu sú este 2 výstupy/vstupy pre microfon a sluchatka.Používa to ovládač Realtek HD. Môj problém je: Chcem zapojiť do mojej zvukovky mikrofón. Zapojím , ale nech robím čo robím stále sa nastavenie správa pre mna divne ... v upresnení v nastaveniach zvuku v ovladacom paneli vobec nieje aktívny mic a nedá sa s tým nič robiť , Vypadá to takto -->
Obrázek
no a potom nakoniec sa mi nejak podarilo cez ten front mic panel zapojiť ten mikrofon aby nahraval , lenze robí to 1.strašný šum a naisto viem že na chybe nieje mikrofon ale ten šum pochádza z PC no a 2. stopu robí velmi orezanú a to tiez nechapem. a vypada to takto (tá druhá stopa, vidiet tam to orezanie a aj šum) -->
Obrázek

PS: na starom PC , kde boli len 3 vystupy a tiez zakladna zvukovka som nemal absolutne taketo porblemy :P

Vopred dakujem za rady.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

takova zvukova karta nema preamp. tyhle zvukovky jsou luxusni.. na prehravani chimes zvuku windows. :] staci nejaka uplne levna treba emu s preampem.

psk501

Příspěvek od psk501 »

Najed si v ovladacich panelech do "zvuky a zvukova zarizeni" tam dej zalozku "hlas" a klikni na test zarizeni, dal uz te to navede. Co se tyce druheho problemu tak si budes muset trochu pohrat s hlasitostma a mozna vypnout +20db, kazdopadne jestli na tom chces nahravat cokoliv jineho nez to jak umis prdet na podpazi tak by to chtelo jinou zvukovku.

kexik

Příspěvek od kexik »

aby som bol spravodlivy, tak tieto najnovsie 7.1 realteky PREHRAVAJU celkom unosne. ale NAHRAVANIE je o inom, mic vstup na dnesnych zvukovkach je v podstate koli skajpu a podobnym veciam, o audio kvalite vobec nemozno hovorit. najminimalnejsie minimum je kupit nejaky najlacnejsi mic preamp (behringer mic 100 a spol) a tocit do modrej (line in) dierky, nie do cervenej

Odpovědět