Nevím proč, ale nějak mi nestíhá sytém nebo grafika?
Když načtu více jak 3xKontakt, aj., přestávají se mi vykreslovat VST instrumenty. Takže se stávají neovladatelné. Zvuk funguje OK.
To samé se děje i u ostatních nástojů. Omnisphere zvládne spustit pouze 6x,
Independence spustím jenom 2x po třetí už se nevykreslí.
Nevíte co mám špatně nastaveno v sytému nebo na grafice?
PC: Intel 2,8 Quad, RAM 4GB (přepnuto na 3GB), nVidia 9600-(512DDR3).
Zkoušel jsem i jinou grafiku a chovalo se to stejně.
Problém se zobrazením - vykreslováním VSTi nástrojů
- SoundsFine
- SoundsFine
- SoundsFine
IMHO to s Cubase nemá co dělat - vždyť je to jen hostitelská aplikaci v systému (=Windows). Rozhodně zkusit to, co doporučujr kexik, protože já bych naopak šacoval za viníka pouze a jen ovladač (když už teda ne samotnou grafárnu jakožto HW). Aplikaci (jakékoli) je přeci úplně putna, na kolika monitorech je zobrazená - systém jí nabízí prostě pracovní plochu o max. rozměrech X x Y pixelů. Jestli je to na jednom LCD nebo na třech není bych řekl vůbec podstatné; chovat by se to mělo naprosto shodně a to má zajistit správně navržený HW a hlavně OVLADAČE (stejně jako u zvukovek: když je blbej ovladač, stojí i mid-level zvukovka za starou belu)
Ale každopádně se rád poučím 
P.
P.
pouzivame nuendo nie cubase .. ale nikdy sa take nic nestalo .. tiez by som to videl na ovladace .. Ked uz sme pri ovladacoch , mam prihodu ..
pouzivame v DAW Matrox APVe .. Kvoli 3head .. Zvukarovi sa daco nezdalo , a chcel skusit ine drajvre .. sice som mu hovoril ze s tym zaserieme hodinu dve a potom zase hodinu dve budeme davat naspat stare .. ale nedal si povedat .. tak aj bolo .. co bolo ale kuriozne .. matrox ma niekolko druhov driverov .. a tie nove co sme dali , robili taku vec , ze ked clovek prisiel na kraj okna .. lubovolneho .. zmenil sa kurzor , a v tom momentne vybehlo vytazenie ASIO na 100% .. len na chvilku .. ale znamenalo to zaprdkanie v zvuku .. proste nepouzitelna vec .. dali sme naspat povodne drajvre a vsetko ide ako ma ..
pouzivame v DAW Matrox APVe .. Kvoli 3head .. Zvukarovi sa daco nezdalo , a chcel skusit ine drajvre .. sice som mu hovoril ze s tym zaserieme hodinu dve a potom zase hodinu dve budeme davat naspat stare .. ale nedal si povedat .. tak aj bolo .. co bolo ale kuriozne .. matrox ma niekolko druhov driverov .. a tie nove co sme dali , robili taku vec , ze ked clovek prisiel na kraj okna .. lubovolneho .. zmenil sa kurzor , a v tom momentne vybehlo vytazenie ASIO na 100% .. len na chvilku .. ale znamenalo to zaprdkanie v zvuku .. proste nepouzitelna vec .. dali sme naspat povodne drajvre a vsetko ide ako ma ..
ja mam s nvidiou taku skusenost, ze pri haklivych aplikaciach, ako je videostrizna a sw k tv karte (najdebilnejsej, aka existuje, tj hauppauge hr1110), jeden desatinkovy release ovladaca funguje, a dalsi desatinkovy, aj starsi, ale aj novsi, ani prd. mam dva windowsy, a na tom hernom sa s tym dost piplam. na tom audio sa to tvari ze mu to je dost jedno. ale ako vravim, medzicasom mam ati 2600 a s tou sa zatial nic podobne nestalo
- SoundsFine