Problémy s windows 7

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Džirka

Problémy s windows 7

Příspěvek od Džirka »

Na radu mnohých jsem si nainstaloval win 7 a zdá se, že si sedmičky neví rady s mojí zvukovou kartou. Mám m audio delta audiohpile se stereo vstupem a výstupem, kterou jsem koupil zhruba před 8 lety. Když nainstaluji nejnovější ovladače nejde u karty vstup a ani na ovladačích nejde se vstupem manipulovat. Když si nainstaluji originální CD, které jsem s kartou koupil. Funguje vstup i výstup, ale pouze s Nuendem. Když si chci pustit muziku v počítači MP3 nebo youtube nejde žádný zvuk. V nastavení zvuku mám kartu nastavenuo jako výchozí zařízení :( poradí někdo?

Kermitak
Moderátor

Re: Problémy s windows 7

Příspěvek od Kermitak »

A jsou to ovladace pro sedmicky? A spravna verze? (32b/64b)

Džirka

Re: Problémy s windows 7

Příspěvek od Džirka »

Zkoušel jsem opět přeinstalovat drivery. Stáhnul jsem si delta audiophile 2496 ovladače - to je přesně ta zvukovka, kterou mám. Kliknul jsem na win 7 sp1 32-bit, přesně jak mám. Po instalaci, zvuky fungují, mohu přehrávat zvukové soubory v počítači, zvuk na internetu, ale nejde zvuk v Nuendu, ani nahrávat ani přehrávat. Čili přesně obráceně jako když nainstaluji staré ovladače, kde nefunguje nic kromě nuenda. V Nuendu ve VST audio systemu mám nastavenou M-audio delta asio, když chci kliknout na control panel hlásí mi to, že vstupní bod nebyl nalezen... na ovladačích karty v záložce input je prázdné místo, chybí ovladač volume... :?:

Odpovědět