Do zvuku se mi generuje prskání při scrolování kolečkm myši, i při scrolování šipkama na klávesnici. Není to praskání z důvodu nedostatečného výkonu PC.
Taky slyším v repro další šumy, něco jako síťvý brum + jak pracuje interní HDD. Je to takový jemný, slyšitelný až na větší hlasitost repro... ale je to otravný, když chcete dělat audio... jasný ne?

Začalo to po změně harware. Odešel mi totiž nedávno interní HDD, tak jsem osadil novým interní 2TB Seagate. Ještě jsem do slotu PCI expres přihodil nový řadič na 2x USB 3.0. + na přední stranu PC přibyla interní čtečka karet (zapojena na desce(Intel) do USB 2 ).
Nikdy před tím, žádné prskání nebylo, takže to musí být změnou hardware, ale nechce se mi vynavat vše najednou a postupně to testovat .... Nejvíc bych asi podezíral ten nový HDD, když je slyšet....
PC, aktivní repro i mix pult jsou zapojeny vše do jedné zásuvky (standartní čína prodlužovačkou /PES) . Externí zvukovou karta je napájena USB 2.0, Interní zvukovka je vypnuta.
nenapadá někoho v čem by to mohlo být? Jestli třeba nějaké nastavení v BIOSU, uzemnit PC, nebo zkusit dát HW do jiných slotů... Nevím, čeho se chytnout...
Předem díky.