terazky mam Big Typhoon s 120mm chladicom a hitpipe a neviem, ze je v PC a to je jeden z najucinnejsich chladicov vobec. momentalne ma nastarosti uchladit AMD X2 4200+ @ 2x 2600, ktory sa prehrieval pri 100% zatazeni aj pri zakladnej frekvencii a teraz je kazde jadro + 400Mhz a cez 55 C nevylezie. to by som sa na to pozrel, aby si neporadil s nejakym Quadromkexik píše:ale mas 4 jadra v jednom (malom) puzdre = ucinny chladic = ramus
Quad Core
Nemyslim si, ze ucinny chladic = ramus, jsou velice kvalitni pasivni(a ne jenom pasivni "tiche")chladice, ktery to uchladej uplne v poho.kexik píše:ale mas 4 jadra v jednom (malom) puzdre = ucinny chladic = ramus
Naposledy upravil(a) bodylee dne 29 led 2007 16:47, celkem upraveno 1 x.
Kompatibilni na socket 775 sice jsou, ale musi je podporovat zakladni deska. Stejne tak jako nektere desky se socketem 775 nepodporuji dual core, ale u nekterych desek pomuze flashnout BIOS.Atrei píše:Onehde jsem cetl ze quad core procesory maji byt kompatibilni na socket 775 jako je pro dual core. Nevite jestli to je pravda?
Chystam se do dual core a casem bych mohl prejit na quad coz by byl prima bonus.
když už se to tu znova otevřelo tak (snad) nová zpráva - velmi brzy budou na trhu první notebooky s Quad Core...do desktopu zase míří Octa Core...
jestli někdy budou nějaké rozumně lehké laptopy s Quad Core, možná bych mohl už zrušit desktop...a navíc, teďka budou externí grafické karty od Siemensu, které se přes externí PCIe připojí a můžete tak mít naprosto high-end grafiku i na laptopu...mě to štve, protože ten port nemám, do Express Card jde maximálně 8600gt a ještě je přiškrcená a navíc je to shit...
jestli někdy budou nějaké rozumně lehké laptopy s Quad Core, možná bych mohl už zrušit desktop...a navíc, teďka budou externí grafické karty od Siemensu, které se přes externí PCIe připojí a můžete tak mít naprosto high-end grafiku i na laptopu...mě to štve, protože ten port nemám, do Express Card jde maximálně 8600gt a ještě je přiškrcená a navíc je to shit...