M neni oznaceni desktopoveho procesoru ..... na kolena spalena zapomen ty ...Ctirad píše:Probůh, desktopový P4 v notebooku. Výdrž 20minut a spálená kolena. To bych nedoporučil ani nejhoršímu nepříteli. Nehledě na to, že výonově to bude tak na úrovni celeronů-M.synth píše:Koupil bych bazarovku :
napr. P4-1.8M 1GbDDR 80GbHdd G.K.-128Mb/nezdílená/DVD.RW/double/ 17"TFT + plna palba wifi atd.......cena 18t !!!! dival jsem se na náhradní díly a je to pohoda ....... doporučuju mrknout ...
Relax NOTEBOOK okolo 20.000 CZK
Je to v každém případě P4 (navíc staré jádro) a to opravdu není procesor do notebooku, ať už je to nějaká rádoby mobilní verze nebo není. Ostatně proto taky zmizely z trhu stejně rychle, jak se objevily. Navíc se do těchle obrovských kraksen obvykle dávaly desktopové komponenty (a zdaleka ne jenom procesory).
Ale prosím. Jestli si chce někdo nabít ústa tímto způsobem, tak mě je to celkem jedno
Ale prosím. Jestli si chce někdo nabít ústa tímto způsobem, tak mě je to celkem jedno
pri vsi ucte ... muzes mi rict jake desktopove komponenty se do notebooku dav.? par jsem jich mel rozdelanych ale nic co by se dalo pouzit do meho PCCtirad píše:Je to v každém případě P4 (navíc staré jádro) a to opravdu není procesor do notebooku, ať už je to nějaká rádoby mobilní verze nebo není. Ostatně proto taky zmizely z trhu stejně rychle, jak se objevily. Navíc se do těchle obrovských kraksen obvykle dávaly desktopové komponenty (a zdaleka ne jenom procesory).
me je to jedno pouze muj nazor......provadel jsem i nejake mereni a nedopadlo to spatne
Ctirad - respect
Dávaly se tam zejména procesory a grafická jádra. Zadej si do vyhledávače "notebook desktopový procesor" a počti si. Pak můžeš teprve lolovatsynth píše:pri vsi ucte ... muzes mi rict jake desktopove komponenty se do notebooku dav.? par jsem jich mel rozdelanych ale nic co by se dalo pouzit do meho PC