Rozliseni monitoru

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Todd

Rozliseni monitoru

Příspěvek od Todd »

Vcera jsem si koupil 23" monitor od lg, ale problem je v tom ze nemam obraz od kraje ke kraji, chybi tam tak 2cm k tomu aby to bylo pres celej monitor. Samotny nastaveni monitoru nema zadnou moznou nastavitelnost rozliseni nebo velikosti plochy. Jinak jedu na os vista ultimate, mel jste nekdo taky takovyhle problemy ? I kdyz tohle neni vylozene pc forum, vi
ze tu spousta lidi o pc vi strasne moc. Prosim za rady co s tim, diky moc.

Pytkin
Moderátor

Re: Rozliseni monitoru

Příspěvek od Pytkin »

co keby si napisal typ monitora ?
co keby si napisal ake rozlisenie mas nastavene ?

alebo mam zacat lestit vestecku gulu ?
Obrázek

nunu

Příspěvek od nunu »

Jestlize mas grafiku ati, tak tam mas nekde pekne schovane v ovladacich velikost plochy a neni tam 100% ale treba 75%. Mel jsem stejny problem.

Todd

Příspěvek od Todd »

Lg W2343T-pf rozliseni je to kalsickejch 1920x1080. ATI grafiku mam :D roZhodne se teda kouknu, asi to bude tim :D diky moc za radu, to by me nenapadlo stelovat to na grafice :)

nunu

Příspěvek od nunu »

bude to ono, jen to najit... Co mne to stalo nervu... :mrgreen:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nunu : a to ma defaultne nastaveny ten driver na 75% ? divna vec .. nemam s tym skusenosti .. ATI grafiku som asi este nemal v ruke ..

matucha

Příspěvek od matucha »

nema ten monitor vetsi rozliseni nez podporuje tvoje grafika? 23" maji obcas pres 2000 bodu na sirku a nektery grafiky umej max 1920x1200, takze jestli se ti tam nedeje neco takovyho.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

matucha : http://youthwithamac.com/index.php/2009 ... pf-review/

Todd aj pise ze je to 1920x1080 ..

matucha

Příspěvek od matucha »

ok, sem prehlid

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

dej si v ovladacim panelu rozliseni "advanced settings", polozka "adapter", a nabidka "list all modes".
tam pohledej 1920x1080x32@60Hz a dej APPLY. v tomto momente by jsi mel mit plne rozliseni az do kraju displaye.
kdyz ne, nemas spravny driver pro grafiku.

Todd

Příspěvek od Todd »

tak už vážně nvm co s tim :( zkoušel jsem přenastavit grafiku, ovšem nikde nemam žádnej ovladač na nastavení (ikonku v ovládacích panelech jako např. u zvukovky) nikde nic neni, když dám správce zařízení, tak mi to taky nic neukáže, a max. rozlišení v těch ovládacích panelech je nějakejch 1200 něco, momentálně teda vůbec ani nvm jak zjistim co tam mam za kartu vůbec abych mohl stáhnout nějakej novej ovladač, když stáhnu nějakej program ze stahuj.cz na zjištění o grafice apod. tak mi to taky nic neřekne, napíše to akorát reinstall your driver a ještě něco k tomu :( jak teda zjistim co mam vůbec za kartu ? jinak celej windows vista ultimate mi leze už dost na nervy, asi je změnim na starý dobrý 32bit XP a pojedu hold na 3 gb ram, jinak fakt nvm, protože to co mi vyvádí ta vista ultimate je strašný :(

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

takze problem si objavil sam .. nemas vobec nainstalovany driver .. ides len na stadnardny windows a ten vie najviac 1280x1024 ..

nunu

Příspěvek od nunu »

Ma prave ze nainstalovany driver, ale nema nejspis nainstalovany CCC catalyst contol center a od toho to prameni, protoze zmeny nastaveni jsou tam.

http://www.ttc-audio.cz/ccc.png

Todd

Příspěvek od Todd »

ok, zkusim přes nějakej program zjistit co je to za typ a pak stáhnout ten control center, díky za tip, jenže jak si nejsem jistej co je to vůbec za typ grafický karty, co bych musel stáhnout např. pro kartu od nvidie ? stačilo by kdyžtak jenom na stránce nvidie stáhnout nejnovější driver pro ten typ nebo nějakej driver se speciálním nastavení ? doufám že se to nestane a že je tam opravdu ati jak si myslim, ale myslet je... takže... :D

Odpovědět