Sequencer pro Palm, PDA???

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
lottewerther

Sequencer pro Palm, PDA???

Příspěvek od lottewerther »

Čau,
přemýšlím o nákupu Palm nebo PDA nebo jiné podobné věci do kapsy (vůbec se v tom nevyznám). Existuje pro tyhle kapesní počítače nějaký sequencer nebo audio soft, který by mi umožnil zapisovat si v notách nebo piano rollu (a přehrávat) svoje hudební nápady, když mě to začne nečekaně myslet v hospodě nebo v lese? Má s tím někdo zkušenost? Vím, že se do toho dá nahrávat, ale kytaru sebou pořád nenosím a zpívám jenom jednohlasně. Muziku na PC dělám už spoustu let (Cubase), Palm jsem ale ještě nikdy nedržel v ruce. Jakou krabici byste mi případně doporučili?

Díky za odpovědi

kexik

Příspěvek od kexik »

totok existuje na palm:
http://chocopoolp.com/bj_index.php

odporucam kupit palm lifedrive, je to palm pc s 4gb hdd a wifi, cim odpadaju problemy s velkostou pamate (i ked tie nikdy na palmoch neboli) a HLAVNE to ide pouzit ako zasobnik fotiek, mp3... ja som nakoniec kupil second hand tablet pc, ale dost som sa pidil po podobnych zariadeniach...

http://www.fnac.com/Shelf/article.asp?P ... 67c69&Fr=2

Cyril

Příspěvek od Cyril »

To chci!!! Sedet treba ve vlaku a hrat si s melodiema, exportovat si to do MIDI a dal na tom delat doma...

lottewerther

Díky za perfektní tip, koukal jsem na ty stránky a jsem z toho nadšenej. Sázet notičky někde na sjezdovce, v čekárně nebo na houbách, přehrát koncept spoluhráčům ve zkušebně ... skvělá možnost. Palm se navíc dá použít na tisíc dalších věcí. Asi je to pro mě jasný ...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

a necelych 500 dolaru taky neni zas tolik za takhle krutou vecicku... Skoda ze Apple prestal delat Newtona...

lottewerther

Já teda nejsem DJ, ale ten druhý program od téže firmy (Microbe) může být taky docela sranda - je to vlastně takovej Rebirth. Sedneš si do rohu a vyluzuješ hodinový set pomocí malé tužtičky ... Bizarní představa

kexik

Příspěvek od kexik »

Cyril píše:a necelych 500 dolaru taky neni zas tolik za takhle krutou vecicku... Skoda ze Apple prestal delat Newtona...
no, ono slusny palm kupis aj za 200 dolarov... ja som tu podsunul prakticky vlajkovu lod ;)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

lottewerther> jeste bizarnejsi je delat hudbu na gameboyi ,) Ale je to super, taky jsem to zkousel... v tom malym kousku plastu, kterej byl ve svy dobe zatracovanej jako malo vykonnej je ukryty neuveritelny kouzlo... a neni to jenom Supermarioland 2: 6 golden Coins nebo Warioland ,)

http://www.gameboyzz.com/

Obrázek
Obrázek
Obrázek

A lidi na to dokonce i tancujou! :)

Obrázek

Sakra kdyz sem si to ted pripomnel, tak me to zacina zase popadat... mozna se o to zacnu zase zajimat a stanu se blip-poparem ,)

nooly

Příspěvek od nooly »

jojooo, na gameboyi sem taky udelal par tunesek, boze, to byly sequencery, nejednalo se o tvorbu hudby, ale spis o programovani ; )

lottewerther mam PocketPC a provozuju na nem Milkytracker, takze pokud ti nevadi prace s trackery, muze to byt program urcen prave pro tebe... a je to free : ) www.milkytracker.net

Odpovědět