skusenosti a nazori na focusrite saffire pro 40
skusenosti a nazori na focusrite saffire pro 40
nazdar mam zaujem o kupu tejto fw karty a chcel by som vediet ake mate na nu nazory a hlavne skusenosti s nou. popripade niake alternativy v podobnej cenovej urovni. vopred diki
Re: skusenosti a nazori na focusrite saffire pro 40
Nevim, jak moc je ta informace relevantni, ale vlastnim Focusrite Saffire LE a vse je OK - stabilita, latence, uzivatelska privetivost. Myslim, ze v tomto je Focusrite celkem slusna znacka. Alternativy nic moc, podobne s cenou je na tom M-Audio ProFire 2626 (slusny ohlasy) a Lexicon I-ONIX U82S (vubec nevim, znam ji jen ze specifikaci).
dik za info. tu lexicon pozrem na nete. m audio mi moc nesedi. predtym som mal m audio fast track ultra a nebol som moc spokojni s touto znackou.
S tou ProFire radou pry sli s kvalitou hodne nahoru, ale presvedcovat te nebudu 
PRO 10 a PRO 26 (obě již nevyráběné) zapojené v sérii - bez problémů. Ovladače dobře napsány, Control Panel přehledný. U těchto dvou modelů mi osobně vadilo pouze nemožnost routovat "cokoli kamkoli", což už ale PRO 40 má (jiný typ mixeru). IMHO dobrej kus HW poctivě udělán. Mají je v rádiu Samson v Plzni, kdyžtak se přeptej. Když jsem jim to vylaďoval, občas FW vypadlo; dle mého problémy na straně FW řadiče v notebooku (starší kus), vyřešilo to nastavení FW Bufferu na max. hodnotu, čímž se minimální ASIO latence dostala na 10ms, ale to nikomu nevadí, požadavek byl na stabilitu, přes Cubase při natáčení neefektují, tak to neva. S novějším NTB by podle mého v pohodě obě karty fungovaly okolo 5ms bez problémů.
P.
P.
diki. uz som viac menej rozhodnuty pre tu saffire pro 40. uz len pockat na vyplatu........