Mam takovy problem, rozhodl jsem se zainvestovat do zvukove aparatury, vzhledem k tomu ze bydlim v panelaku a sousedy by me hluceni z repro asi neschvalovali, tak jsem se rozhodl zakoupit slusna sluchatka se slusnou zvukovkou. Amatersky jsem si myslel ze kdyz zakoupim zvukovou kartu emu 1212, dokoupim redukci na 2x6,3 mono jack --> 6,3 stareo jack a zapojim do nich sluchatka hd595 tak bude vse ok. Hmm a ono neni, rozdil dosti patrny hlavne v nevyvazenem basovem podani . Proto jsem se zacal schanet po nejakej sluchatkovem zesilovaci, bohuzel tato investice je uz pres muj rozpocet. Proto hledam nejlepsi reseni.
1) Sezenu nejaky "kvalitni" zesilovac s dobrym pomerem cena/vykon okolo 2,5 tisic (velice malo:( ja vim, bohuzel vic si nemohu dovolit). Pripadne si nejaky vlastnorucne sestrojit, bohuzel nemam kde.
2)Prodam emu 1212 a misto ni koupim nejakou zvukovou kartu do 5,5 tisic jiz se zabudovanym sluchatkovym zesilovace . Napada me emu 0404 usb nebo phase 26 usb. O emu 0404 jsem uz cetl docela dost , ale co terratec phase 26 usb. CEnove jsou na tom stejne.
Muj rozpocet je okolo tech 5,5 tis. Emu me stala 3300 ...
Muj primarni cil je skladani hudby na PC, mikrofon nepouzivam , nic nenahravam.
Prosim o vase rady. Vitan je jakykoliv prispevek k tematu, budu velice vdecny.
Dekuji