spolehliva PCMCIA FW karta???
-
nick_valensi
spolehliva PCMCIA FW karta???
potrebuju do svyho laptopu koupit nejakou kvalitni PCMCIA FW kartu, mel sem vyhlidnutou lacie FW 2x 800 1x 400, bohuzel ji zaboha nemuzu sehnat (je ted nejaky problem s dodavatelem). existuje obdobna varianta i od nejakeho jineho renomovaneho vyrobce? potrebuju pripojit RME fireface k laptopu ASUS (laptop sice ma standardni fw port, nicmene prave s fireface nefunguje tak, jak by mel...) budu vdecnej za jakejkoliv alternativni tip!!! cena nehraje roli, hlavne aby to bylo spolehlive/osvedcene reseni...
-
nick_valensi
- Pavel Vantuch
Re: spolehliva PCMCIA FW karta???
nick_valensi píše:potrebuju do svyho laptopu koupit nejakou kvalitni PCMCIA FW kartu, mel sem vyhlidnutou lacie FW 2x 800 1x 400, bohuzel ji zaboha nemuzu sehnat (je ted nejaky problem s dodavatelem).
Výhradní dodavatel LaCie pro ČR je Cables&Simms a ti ji mají skladem
http://www.cables.cz/index.php?XBuilder ... t][1]=2740
-
nick_valensi
- Pavel Vantuch
-
aum generator
nema niekto tip kde je mozne nejaku PCMCIA FireWirekartu s TI chipsetom zohnat na slovensku, idealne v bratislave?
som mal objednanu lacie z ciech (maczone.cz) no po tyzdni mi povedali ze ich lacie uz nevyrabaju . . . (?)
nejako nefunguje uz skoro ziaden link z tohto threadu. co sa deje?!
pripadne keby tu bol niekto kto taku kartu ma a prave ju nepotrebuje a mohol by mi ju pozicat? (idealne na cely jun, ale potesilo by aj na tyzden, kym si zozeniem vlastnu),,,na nejakej primeranej odmene by sme sa urcite dohodli . . ..
som mal objednanu lacie z ciech (maczone.cz) no po tyzdni mi povedali ze ich lacie uz nevyrabaju . . . (?)
nejako nefunguje uz skoro ziaden link z tohto threadu. co sa deje?!
pripadne keby tu bol niekto kto taku kartu ma a prave ju nepotrebuje a mohol by mi ju pozicat? (idealne na cely jun, ale potesilo by aj na tyzden, kym si zozeniem vlastnu),,,na nejakej primeranej odmene by sme sa urcite dohodli . . ..
jihad on riaa & soza.
Kdyby nekdo chtel, tak se mi tu vali jedna kvalitni Billionton CardBus 2xFW s TI cipem. V novem booku mam uz ExpressCard...
Ale jen v CR
Ale jen v CR
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT
-
aum generator
Audiofire 4 + FW PCMCIA radic DeLock
Mam Audiofire 4, pouzivam absolutni low-end FW PCMCIA radic DeLock a zatim jsem nemel problem.
De Lock FW PCMCIA radic v Mironetu
De Lock FW PCMCIA radic v Mironetu