spolehliva PCMCIA FW karta???

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
nick_valensi

spolehliva PCMCIA FW karta???

Příspěvek od nick_valensi »

potrebuju do svyho laptopu koupit nejakou kvalitni PCMCIA FW kartu, mel sem vyhlidnutou lacie FW 2x 800 1x 400, bohuzel ji zaboha nemuzu sehnat (je ted nejaky problem s dodavatelem). existuje obdobna varianta i od nejakeho jineho renomovaneho vyrobce? potrebuju pripojit RME fireface k laptopu ASUS (laptop sice ma standardni fw port, nicmene prave s fireface nefunguje tak, jak by mel...) budu vdecnej za jakejkoliv alternativni tip!!! cena nehraje roli, hlavne aby to bylo spolehlive/osvedcene reseni...

Venti

Příspěvek od Venti »

nick_valensi
Hlavne to musi mat Texas Instruments chipset.
Skusali sme RME Fireface rozbehat na takej shitovej karte a neslo to...

nick_valensi

kexiku, ja sem dlouhodobe mimo republiku, sem v bundesu a tu je ten problem s dodavkou... ackoliv i na amazonu atd. maji ze je karta na sklade, vsude je vyprodana....

kexik

Příspěvek od kexik »

nick: francuzska pixmania? ta je najlepsia a do nemecka imho urcite posielaju... pixmania.fr

Pavel Vantuch

Re: spolehliva PCMCIA FW karta???

Příspěvek od Pavel Vantuch »

nick_valensi píše:potrebuju do svyho laptopu koupit nejakou kvalitni PCMCIA FW kartu, mel sem vyhlidnutou lacie FW 2x 800 1x 400, bohuzel ji zaboha nemuzu sehnat (je ted nejaky problem s dodavatelem).
:shock: :shock: :shock:
Výhradní dodavatel LaCie pro ČR je Cables&Simms a ti ji mají skladem
http://www.cables.cz/index.php?XBuilder ... t][1]=2740

nick_valensi

uz sem odpovidal, nejsem v cr.. proto sem se vubec zacal zajimat o jine alternativy... (lacie se v bundesu momentalne neda sehnat, resp. urcite da, ale mne se zatim nepodarilo vyhrabat, kde...)

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

ah, sorry, nějak rychle jsem to proletěl :oops:

aum generator

Příspěvek od aum generator »

nema niekto tip kde je mozne nejaku PCMCIA FireWirekartu s TI chipsetom zohnat na slovensku, idealne v bratislave?
som mal objednanu lacie z ciech (maczone.cz) no po tyzdni mi povedali ze ich lacie uz nevyrabaju . . . (?)

nejako nefunguje uz skoro ziaden link z tohto threadu. co sa deje?!

pripadne keby tu bol niekto kto taku kartu ma a prave ju nepotrebuje a mohol by mi ju pozicat? (idealne na cely jun, ale potesilo by aj na tyzden, kym si zozeniem vlastnu),,,na nejakej primeranej odmene by sme sa urcite dohodli . . ..
jihad on riaa & soza.

Puk*

Příspěvek od Puk* »

Kdyby nekdo chtel, tak se mi tu vali jedna kvalitni Billionton CardBus 2xFW s TI cipem. V novem booku mam uz ExpressCard...
Ale jen v CR :)
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

hubert

Příspěvek od hubert »

Bilionton karty predaval SUNTEQ v BA.......neviem ci ich este teraz maju....ale boli fakt dobre.....

aum generator

Příspěvek od aum generator »

hubert: tam som uz skusal. vraj nemaju.
jihad on riaa & soza.

elbissop

Příspěvek od elbissop »

aum generator píše:hubert: tam som uz skusal. vraj nemaju.
Ako si nakoniec dopadol? Rozmyslam nad Echo Audiofire 4 a tam potrebujem dobry TI firewire na PCMCIA.

radek_p

Audiofire 4 + FW PCMCIA radic DeLock

Příspěvek od radek_p »

Mam Audiofire 4, pouzivam absolutni low-end FW PCMCIA radic DeLock a zatim jsem nemel problem.

De Lock FW PCMCIA radic v Mironetu

Odpovědět