SSD disk: řadič Marvell nebo SandForce???
Re: SSD disk: řadič Marvell nebo SandForce???
Presne ako pises, na notebooku bol Windows 8 predinstalovany, aj s nejakym Lenovo firmwarom, bol tam ale iba folder Windows, nikde ziadne instalacky, alebo ISO.
na toshibe to bol normalne len medzi programami daky softik .. casto je na HDD recovery partition z ktorej bootnes dokazes to zase obnovit .. atd .. atd .. je vela moznosti .. neni su k tomu ziadne CD ?
Ved pisem, ze harddisk je K.O., mozem ho vyhodit, musel som tyzden prepisovat z hlavy poviedku na velkom kompe, lebo som nemal zalohy
teda myslim obycajny 2,5" WD Blue 1 TB, k notebooku nebolo nic iba bateria a adapter do elektriky. Teraz som WD vybral, a dal tam ten SSD, ale je uplne prazdny. Takze potrebujem z nejakeho externeho media nahodit Windows 8, kedze ISO, ktore je kade-tade neoficialne ma okolo 6 GB, tak bude asi potreba to napalit na dual layer DVD, ale asi normalne DVD, lebo pochybujem, ze PC notebooky vedia bootovat priamo z ISO. No a potom updatnut na W 8.1 a znova vsetko nainstalovat, uff.

Dej notebook do reklamace, at ti vrati novy disk i s instalatorem. Dnes uz se media nedavaji. Na disku je restore partion, kde pak pres nejaky jejich softy nabootujed image z restore partition a nainstalujes pres jejich instalator notebook do puvodniho stavu i s drivery a softwarem.
Pokud mas tedy disk v haji, tak nemas ani restore partition.
Pokud mas tedy disk v haji, tak nemas ani restore partition.