TC ELECTRONIC KONNEKT 48 vs RME FIREFACE 800

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět

<t>jakou vybrat?</t>

Anketa končí za 25 zář 2008 11:48

TC ELECTRONIC KONNEKT 48
1
17%
RME FIREFACE 800
5
83%

Celkem hlasů: 6

jsem.devka

TC ELECTRONIC KONNEKT 48 vs RME FIREFACE 800

Příspěvek od jsem.devka »

Vypadá že mají stejně výstupů, stojí podobně. Kterou z nich vybrat? Děkuju za rady

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

to by me taky zajimalo, resim podobnou vec. mam pocit, ze sem slysel neco nelichotivyho o driverech konnektu, ale uz nevim presne. fireface800 se da sehnat za $1000 na ebay..

Tranzistor

Příspěvek od Tranzistor »

Presne tyhle dve karty jsem resil znamymu do studia. Taky jsme se nedokazali rozhodnout. Nakonec to vyhrala FF800. Diky stabilnim driverum a kvalitnejsim prevodnikum a mikrofonnim predzesikum... Dalsi vec je ta, ze s tim Konnektem 48 ma zatim malo lidi zkusenosti... Nikde porovnavaci test jsem nenasel...

kexik

Příspěvek od kexik »

fireface nema kvalitnejsie ani prevodniky ani preampy, prave... tc je hardverovo na urovni...

Profesionál

kexik píše:fireface nema kvalitnejsie ani prevodniky ani preampy, prave... tc je hardverovo na urovni...
vedel bys neco bliz?

Tranzistor

Příspěvek od Tranzistor »

kexik píše:fireface nema kvalitnejsie ani prevodniky ani preampy, prave... tc je hardverovo na urovni...
Cece to by me taky zajimalo. Protoze kdyz jsem to na NYXu resil, tak sem i zalozil na to anketu a vyhralo RME a vetsina nazoru byla ta co jsem napsal. Rad bych se taky dozvedel neco o tom TC. Jeste jsme to nekoupili, takze je furt moznost se rozhodnout....

kexik

Příspěvek od kexik »

Brooklyn / juanita juarez píše:
vedel bys neco bliz?
tie impact preampy na TC su kvalitka, osadene to je ina1xx chipmi od texas instruments, co je co sa tyka sumu a skreslenia to najlepsie, z coho mozno integrovany mic preamp zostrojit. lepsie su len plne diskretne zapojenia a zvukovka s takymi neexistuje.
ale drivery su osina v prdeli, koli tym by som sa bal to kupit

Profesionál

kexik píše: ale drivery su osina v prdeli, koli tym by som sa bal to kupit
myslis to obecne, nebo ad hoc?

(pci forever.)

Martin

Příspěvek od Martin »

Já bych se nebál ani RME ani TC.
Dneska už má TC drivery v pořádku a stabilní, alespoň co se týká 24D, ta mi jede skvěle.

Odpovědět