zaciatkom buduceho tyzdna (po/ut) by to malo byt doma. potom bude nasledovat intenzivne testovanie, takze ak bude mat niekto nejake otazky alebo splnitelne zelania, rad vyhoviem
VSS3 mám cca 6 měsíců a cca 3 měsíce FabrikR - počáteční nadšení opadlo a nastal návrat k HW SRV3030 a MPX1 (tohoto Rolanda mám rád a divím se , že přestaly HW verby dělat). Chtěl bych zkusit PCM91 z ebaye a MPX1 pustit.
Martin píše:VSS3 mám cca 6 měsíců a cca 3 měsíce FabrikR - počáteční nadšení opadlo a nastal návrat k HW SRV3030 a MPX1 (tohoto Rolanda mám rád a divím se , že přestaly HW verby dělat). Chtěl bych zkusit PCM91 z ebaye a MPX1 pustit.
dovod, preco nadsenie opadlo? Fabrik R mam v Konnekt 24D, ale VSS3 by mal byt kapanek inde (hlavne moznostami nastavenia)
Já jsem tady měl VSS3 na vyzkoušení a proti Lexiconu mě ty reverby připadaly dost chladné a nudné ... Předtím jsem uvažoval i o koupi (mít jiný typ reverbu), ale po vyzkoušení mě přešla chut ... PCM 91 je zatím king ...
Také si myslím, že Lexicon je No.1 .
A na 91-ičku už se dost těším.
I podle mě je VSS3 hodně studená oproti Lexiconu , ale i to se někdy hodí.
Nejvíce použitelný verb na muziku z powercore je ale FabricR, daleko lépe než VSS3
VSS3 jsem nikdy nemohl použít např. se strunami , zdravým velkým hlasem... tam Lexicon pro mě jasně vede.
Naposledy upravil(a) Martin dne 26 dub 2007 23:29, celkem upraveno 1 x.
co clovek to iny nazor ja mam na "lexicon sound" IKM CSR. je ale pravda, ze ta jeho ER sekcia ma k PCM90 hodne daleko. VSS3 je podla vsetkeho velmi silna prave v citatelnom umiestneni zdroja vo virtualnom priestore, co CSR moc nevie
matucha : no hlavne sa to moc neda menit .. ten charakter to ma +/- stale rovnaky ..
Uz si to moc nepamatam .. skusal som to pred rokom , ked som ho kupil .. Ale mam ho zafixovany , ze som moc na rit z neho nepadol ..