TC Powercore MKI vs. TC Powercore Compact
TC Powercore MKI vs. TC Powercore Compact
je medzi nimi rozdiel vo vykone?
Re: TC Powercore MKI vs. TC Powercore Compact
Já si myslím, že je PCI MK1 jsem teď prodal - má 4x procesory Compact má jen 2 procesory.
Btw. Můžu poprosit někoho, kdo má powercore compact firewire, zda by nezkusil tuto konfiguraci:
1x 24/7•C
4x EQSat
3x PowerCore CL
1x MegaReverb
Já totiž nevím, zda to ten compact utáhne.. ale zase abych zbytečně neinvestoval do Powercore Rack,
pokud by to utáhl Powercore Compact.
Díky!
Btw. Můžu poprosit někoho, kdo má powercore compact firewire, zda by nezkusil tuto konfiguraci:
1x 24/7•C
4x EQSat
3x PowerCore CL
1x MegaReverb
Já totiž nevím, zda to ten compact utáhne.. ale zase abych zbytečně neinvestoval do Powercore Rack,
Díky!
-
jeany_jeany_jeany
Zděs máš tabuličku, kolik si jednotlivý pluginy vezmou výkonu:TOM-Thak píše:Já si myslím, že je PCI MK1 jsem teď prodal - má 4x procesory Compact má jen 2 procesory.
1x 24/7•C
4x EQSat
3x PowerCore CL
1x MegaReverb
Díky!
http://tcsupport.custhelp.com/cgi-bin/t ... _topview=1
Letmým pohledem lze zjistit, že při 44.1 ano, při vyšší (96) už ne...
Díky!jeany_jeany_jeany píše:Zděs máš tabuličku, kolik si jednotlivý pluginy vezmou výkonu:TOM-Thak píše:Já si myslím, že je PCI MK1 jsem teď prodal - má 4x procesory Compact má jen 2 procesory.
1x 24/7•C
4x EQSat
3x PowerCore CL
1x MegaReverb
Díky!
http://tcsupport.custhelp.com/cgi-bin/t ... _topview=1
Letmým pohledem lze zjistit, že při 44.1 ano, při vyšší (96) už ne...