jen porovnavam s temi nejdrazsimi na trhu...Pytkin píše:sharkoon mne pripada ako lacna cina .. aspon rozne krabicky co mam od nich vo mne velku doveru nevzbudzuju .. predsa len zdroj je najpodstatnejsia vec v pocitaci ..
TIP na tichý PC zdroj
Re: TIP na tichý PC zdroj
najpodstatnejsia iste nie, ale rozhodne sa oplati kupovat case bez zdroja a k tomu kvalitny zdroj. ostatne case a zdroj zastaravaju z celeho kramu najpomalsie a minut na ne trocha viac sa urcite oplati. zdroj podla mojich skusenosti byva za vacsinou poruch pc, videl som uz desiatky znicenych lacnych zdrojov a rozum mi zastaval z ich ubohej konstrukcie.Pytkin píše: .. predsa len zdroj je najpodstatnejsia vec v pocitaci ..
kexik : no zbytocne investujes do ostatnych komponent , ked ti ich da dolu spatny zdroj ... na zdroji netreba setrit ..
sak a co som napisal?Pytkin píše:kexik : no zbytocne investujes do ostatnych komponent , ked ti ich da dolu spatny zdroj ... na zdroji netreba setrit ..
no napisal si :
A ja pisem ze je ..kexik píše: najpodstatnejsia iste nie,
vy se dohadujete jak dve baby na trhu
dedkovatite 

To je prdel.. vzdycky si vyberu nakej Seasonic nebo Enermax zdroj na CZC.cz a v diskusi je dole napsano, ze aspon dvema uzivatelum nefunguje regulace vetraku nebo ze po dvou dnech provozu je to hlucny jak vysavac + pejstlej odkaz na youtube s nahravkou, ze jim to rve skoro vic jak me ted.
Asi proste vemu nakej seasonic za 1500kil a objednam z netu.. a vyzkousim a kdyz to bude rvat tak mam do 14ti dni moznost to vratit bez udani duvodu
Asi proste vemu nakej seasonic za 1500kil a objednam z netu.. a vyzkousim a kdyz to bude rvat tak mam do 14ti dni moznost to vratit bez udani duvodu

Biscuit: Ty, Ty, Ty...
, ja nemám problém so zdrojom...

vsak preto ti biscuit radi to co robi kazdy. vydolovat zvnutra vetrak, dat tam kvalitny a napajat ho z externeho regulatora otacok. to je zakladny tuning...TOM-Thak píše:To je prdel.. vzdycky si vyberu nakej Seasonic nebo Enermax zdroj na CZC.cz a v diskusi je dole napsano, ze aspon dvema uzivatelum nefunguje regulace vetraku nebo ze po dvou dnech provozu je to hlucny jak vysavac + pejstlej odkaz na youtube s nahravkou, ze jim to rve skoro vic jak me ted.
Asi jo.. ale do budoucna to je stejne dobra investice mit kvalitni popr. i modularni zdroj. To je vec, ktera prezije pri trose stesti ostatni komponenty.
panove diky za rady. Myslim, ze uz cca vim podle ceho vybirat. Jeste musim proverit jak jsou na tom zdroje s rizenim spotreby tzn. tam hraje roli ucinnost samo taky zatez jakou na to privedu. Nejvetsi zrout je u me asi grafarna a procesor. Disky na data mam greeny ty se regulujou a na system a daw poridim ssd. Usb klice snad zerou minimum, fw zvukovka a powercore pci taky nejaky odber maji.
osobne mam dobrou zkusenost se Seasonicama. tedko mam S12 520w, a velka spokojenost,. funguej bez problemu dyl nez 3roky.
Asi pujdu taky do Seasonicu.. popremyslim jeste nad modularnim, abych nemel v bedne zbytecne kabely navic.
Vidim to taky na model 520W, ktery uz ma i konektory na i7 procaky. Snad bude teda tissi nez ten vysavac, co mam ted :c)
Vidim to taky na model 520W, ktery uz ma i konektory na i7 procaky. Snad bude teda tissi nez ten vysavac, co mam ted :c)
TOM-Thak píše:Asi pujdu taky do Seasonicu.. popremyslim jeste nad modularnim, abych nemel v bedne zbytecne kabely navic.
já mám http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=66058 s Fortonem sem neměl nikdy problém sničím ani s hlukem doporučuju, jediný co slyším je jak jde vzdych z bedny,..
oprava:D
recording mixing producing
fortron rozhodne nedoporucujem ..