UAD nebo PowerCore ??

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Poklop: jj líp bych to nenapsal :) je to logicky prece hehe, jemu slo spis o to jestli ty poco plug iny nevyuzivaji i castecne procesor pocitace .. a prave je tam mod, ktery umoznuje zero latency ale s tim, ze tomu bude dopomahat CPU pocitace u UAD nevim, zda neco takoveho je, jeste sem nemel cas to poradne otestovat.

Poklop

Příspěvek od Poklop »

jojo, nějakej takovej mod tam je, ale to myslim zase žere dost CPU, to jsem nezkoušel ...

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Poklop: tak ona ta karta.. resp. obě stihaji docela dost plug inů.. davat na kazdou stopu mega verb asi nebudes :) a na ty EQ a jeden megaverb na send apod. to docela staci a ta latence neni nejak vyrazna, abych musel zapinat zero latency mod :)

Poklop

Příspěvek od Poklop »

mě to říkat nemusíš, já to vim, mám X8.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

TOM-Thak píše:Takze jen prvni dojmy.. MAM powercore PCI MK1 .. a ted prisla PCIE UAD-1e uz to mam vsecko bez problemu maka zaroven :) (platforma PC / Win XP) a dost me prekvapilo, ze krom 100USD voucheru jsem dostal jeste 150USD promo kupon takze jsem hned jeste vecer koupil LA-2A a jeste bude Precision Multiband a Plate 140 :c). Az otestuju vic tak sdelim dalsi dojmy.
Toto je velmi pozitivne na Uaudio .. Stale dake akcie , kupony , vouchery .. Fakt radost nakupovat ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Pytkin: no jasne to bylo velmi prijemne mit LA-2A zadarmo a vubec ten pristup firmy je lepsi.. u PoCo bych chtel i dalsi plug iny maji fakt dost dobry veci, jenze ta cena je mnohonasobne vyssi a zatim bych to ani na 100% nevyuzil.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

TOM-Thak píše:Poklop: jj urco dam vedet, vcera jsem jen v rychlosti placl na mix ve stopazi La-2A a bez dlouhosahleho laborovani jsem otestoval kazdy knob a okusil vysledek, na prvni dojem mi prislo, ze zvuk je plastictejsi nez u PoCo a zase u PoCo ten jejich Limiter LN31..neco.. :) ten ma tvrdsi a ostrejsi vyraz. Hodne me prekvapil reverb u UAD.. neni totiz zadna plechovka a zni dost prijemne uz i ten zakladni. Samozrejme MegaVerb na PoCo je rovnez dost povedeny VSS3 jsem bohuzel neslysel.
Preco si VSS3 neotestujes ? mas 20 hodin na testovanie ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Pytkin: jj testnu stahoval jsem toho ted vic, je tam moznost snad od vseho si stahnout demoverzi.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tomthak " co stahujes ? ved vsetky pluginy mas nainstalovane .. staci ich pouzivat .. nic nemusis instalovat .. len ich pouzi ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Pytkin: Demo plug iny k PowerCore jsou ke stazeni.. v Powercore 3.1 ja osobne teda zadna dema VSTcek nemam mam tam jen included plug iny.. u UAD karty jsou vsechny plug iny v DEMU to ano a pak je staci jen Licencovat.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

TomThak : pockaj .. hovorili sme o VSS3 .. to je sucastou PoCo 3.1 .. jasne ze 3rd party pluginy musis dema doinstalovat ..

U UAD si mozes zapnut DEMO .. a ide ti plugin potom 2 tyzdne .. a koniec .. a musis ho uz potom kupit .. PoCo to ma trosku lepsie spravene .. Zapnes plugin a mozes s nim pracovat .. a rata sa ti cas , kolko ho mas zapnuty (teda je dobre nezaspat pri nahodenom projekte) .. A mas 20 hodin na odskusanie .. ked sa pozeras na licencie , tak vidis ako ti odratava cas pluginov , ked ich mas zapnute ..

Poklop

Příspěvek od Poklop »

pri instalaci SW u POCO se to pta neco jako: Instalovat plugins? :-)

organic

Příspěvek od organic »

panove diky!!
when i´m stoned i´m thinkin' in music...

http://www.myspace.com/organick1 , http://www.djbank.eu/organic

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Offtopic: Nenašel jsem tu téma s tím to problémem či dotazem:
Když už jsme u DSP Plug inů pro mix / mastering. Vyplatí se si kupovat domu nějaký rackový modul? Je jedna věc, které jsem nepřišel na kloub.. dynamika, ostrost zvuku freq. vyvážení to všechno se dá svépomocí dohnat do slušného výsledku i doma a je to hodně věcí mixu, ale ve velvetu mi udělali na tracku plnější stereo netuším jak :D Není to v protifázi ani nic takového jen, že všechno od nějakých 400hz-16kilo zní více ve stereu. Když použiji nějaký stereo enhancer v SW tak docílim toho, že nástroje co měly stereo už v mixu tak se trošku roztáhnou, ale stále jednotlivě každý nástroj zválšť, ale mě přijde jako by to něším prohnali, co dodá stereu plnost mam tam do sterea snad i CLAP v bicích a zní to pěkně. Slyšel jsem, že i ta lampa od behringera ma v sobě nějaký enhancer, co to stereo pěkně vyšperkuje. Na PoCo ani UAD o ničem na práci se stereem nevím, tak že by nějaký HW modul ?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Tom : Preco sa nespytas rovno IVA , co na to pouzil ?

Odpovědět