minuly tyden to bylo jeste k tomu v akci (asi za 3000), ale bohuzel jsem to uz nestih. Karty uz nejsou na sklade a dovozce (predpokladam, ze DISK) je bude mit az kolem vanoc. Ale i tak uvazuju, ze do toho pudu, do konce roku je jeste navic voucher 150$.
hlavne ked sa spojis s nikym , kto UAD ma a ma zakupene pluginy , tak mozes ziskat zaujimavy balik .. doteraz si kazdy drzal pocet kariet kvoli buducemu upgradu .. dnes vela ludi prechadza na UAD2 ale uad1 mozes mat 4 kusy k tomu .. cize uz je vacsia moznost .. jasne ze UAD1 nema velky vykon proti 2jke .. Ale zase tie pluginy su vyborne a robit sa s tym da .. na domacu pracu velka pohoda ..
mimochodom prave predavam nepouzitu UAD-1 Mackie spolu s najoblubenejsimi kompresormi LA2A a 1176LN (ktore si myslim podla svojej skusenosti ze si aj tak kazdy casom dokupi) za 6800 http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?t=9242
Liqid: ja som snoril dost sice som USA nepozeral ale nic osm rozumne nenašiel. našiel som UAD s pluginmy za 1000 libier ale asi všetky pluginy. myslim že po 1,12 ma na slovensku byť neclitelna hodnota okoko 100 eur v tom ptipade to bude zaujimave aj z USA zatial nemam chut riešiť s pošukmy z tomašikovej žiaden second hand
Pytkin: aha, takze kdyz je clovek vychcanek a ma jeste tri kamarady vychcanky, ma to za ctvrtinovou cenu? To je dobry Furt to cenove nema na warez, ale je to taky zajimava cesta ))