Vista 64 ultimate crash IE - total
Vista 64 ultimate crash IE - total
Mam takovy vetsi problem.Mam visty 64, relativne cerstve, vsecky aktualizace, bez zbytecnych sracek, jen nejnutnejsi soft, na praci - zadne hry.Do dnesniho dne naprosta spokojenost az dnes prisel totalni pad IE. Rikal jsem si nu coz,nainstalujem firefos nez to mrkvosoft opravi,v posledni dobe jsem nic neinstaloval az na malickost - SOUND FORGE ale to s tim snad nema nic spolecneho. Tak si spokojene brouzdam netem, hledam zajimavosti o moji oblibenkyni Norah Jones a po kliknuti na dalsi odkaz hlaska IE se nemuze pripojit.Po zavreni okna dalsi hlaska ze IE prestal pracovat a bude muset byt ukoncen.
Uz jsem to nerozdychal, nerozjede se ani firefox,taky skonci hlaskama o padu systemu.Sel jsem na to od lesa a rikal si,nebudu delat kompletni dalsi zalohu dokumentu,prace atd, prekopiruju pouze slozku windows a vse co je v ni ze zalohy ktera je funkcni na jinem disku.Kupodivu, a to mne znepokojuje ani toto nepomohlo,tak jsem prekopiroval jeste soubory IE, taktez bez vysledku. Internet proste nejede,potazmo zadny prohlizec.
Nyni jsem uz rezignoval,zazalohoval vsechny dulezite veci a obnovuju celou funkcni zalohu.
Ovsem velmi mne znepokojuje jakym zpusobem doslo k tak destruktivnimu poskozeni windovs.Nikdy se mi nic podobneho nestalo,system mam udrzovany a bez viru (NOD32).
Neumite nekdo s tim pomoct ??? IT odborniku je tady dost.Dost se bojim aktualizovat znovu system aby nedoslo ke stejnemu problemu.Widle bez netu mi jsou na prd...
Prosil bych alespon ze zacatku relevantni prispevky, diky za pochopeni -)
Uz jsem to nerozdychal, nerozjede se ani firefox,taky skonci hlaskama o padu systemu.Sel jsem na to od lesa a rikal si,nebudu delat kompletni dalsi zalohu dokumentu,prace atd, prekopiruju pouze slozku windows a vse co je v ni ze zalohy ktera je funkcni na jinem disku.Kupodivu, a to mne znepokojuje ani toto nepomohlo,tak jsem prekopiroval jeste soubory IE, taktez bez vysledku. Internet proste nejede,potazmo zadny prohlizec.
Nyni jsem uz rezignoval,zazalohoval vsechny dulezite veci a obnovuju celou funkcni zalohu.
Ovsem velmi mne znepokojuje jakym zpusobem doslo k tak destruktivnimu poskozeni windovs.Nikdy se mi nic podobneho nestalo,system mam udrzovany a bez viru (NOD32).
Neumite nekdo s tim pomoct ??? IT odborniku je tady dost.Dost se bojim aktualizovat znovu system aby nedoslo ke stejnemu problemu.Widle bez netu mi jsou na prd...
Prosil bych alespon ze zacatku relevantni prispevky, diky za pochopeni -)
nunu : na jednej viste v praci mi robi to , ze ked sa nainstaluje quicktime , prestane ist internet .. s LAN sa komunikovat da .. von nejde nic .. volal som na support .. povedali co ste naposledy robili .. hovorim nainstaloval sa quicktime .. ok odinstalujte .. odinstalovali sme .. a voila . .internet ide .. tak sme znova nahodili Quicktime .. zase nejde . odinstalovali .. ide .. hmm .. super .. mame vynnika .. ale ako to riesit , ked quicktime potrebujeme ! 
- loudspeaker
- loudspeaker
zdroj: novinky.czShodan píše:loudspeaker: 8GB??? To je nějakej HOAX určitě... Jo, Microsoft je špatnej M'áno... ale tomuhle prostě nevěřím.
Masivní oprava pro Vistu je větší než Windows XP
Instalace SP1 si vyžádá asi 7 GB místa na pevném disku. Podle Microsoftu však po instalaci bude onen 7 GB prostor uživateli zase "vrácen". Samozřejmě, dnes je 7 GB jako plivnutím do moře, ovšem není málo lidí, kteří mají své pevné disky nacpané daty až k prasknutí a 7 GB dohledají jedině díky zásahu DVD vypalovačky.
..sorry o giga sem se cabl
docela husty.. jestli si oprava nainstaluje 7Gb novych sracek a starych 7Gb jen tak vymaze.. 7Gb je asi hodne zvoranych znaku
The standalone service pack will be a 1GB file and will require 7GB of free space on your hard drive to install. "Express" installation will require only a 50MB download (but also 7GB of free space for installation). You get back most of that space after the installation is done.
Zajímavý... 1GB update, ale 7GB místa na disku bude třeba k instalaci. Ale update je furt 1GB, ne 7 nebo 8.
BTW nemít 7GB volnýho místa na systémovým disku je stejně kravina.
Zajímavý... 1GB update, ale 7GB místa na disku bude třeba k instalaci. Ale update je furt 1GB, ne 7 nebo 8.
BTW nemít 7GB volnýho místa na systémovým disku je stejně kravina.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
kokos .. 1 GB update.. ako to hovori same o sebe.. viete co sa do 1 GB zmesti kodu ??? kokooooos.. akoze dobry programatori by do 1 GB napratali niekolko kompletnych operacnych systemov
))
nunu: na nod32 by som sa nespoliehal.. ja som mu tiez veril len dovtedy, kym mi bez najmensieho pipnutia nepustil do systemu web(javascript)based virus "win32/polycrypt" (podotykam nod bol legalne kupeny a denne aktualizovany), ktory mi totalne rozbil system a napadol VSETKY ftp-cka co som mal ulozene v Total Commanderi.. ...mimochodom na nakazu som prisiel tiez len vdaka tomu ze mi zacal padat IE .. odinstaloval som nod, nainstaloval AVG internet security a hopla, avg ho hned naslo .. nod pritom ani nemrkol ...
nunu: na nod32 by som sa nespoliehal.. ja som mu tiez veril len dovtedy, kym mi bez najmensieho pipnutia nepustil do systemu web(javascript)based virus "win32/polycrypt" (podotykam nod bol legalne kupeny a denne aktualizovany), ktory mi totalne rozbil system a napadol VSETKY ftp-cka co som mal ulozene v Total Commanderi.. ...mimochodom na nakazu som prisiel tiez len vdaka tomu ze mi zacal padat IE .. odinstaloval som nod, nainstaloval AVG internet security a hopla, avg ho hned naslo .. nod pritom ani nemrkol ...
dendy : AVG nezachyti vobec nic .. to nemozes s nodo vobec porovnavat ..
Odviroval som svojho casu pocitac, kde bol AVG .. hlasil ze tam neni ziaden virus .. komputer ale ziaril vsetkymi farbami , letmi pohlad do beziacich procesov naznacoval ze tam bude virov niekolko .. odinstaloval som AVG .. nainstaloval demoverziu NOD .. a ten nasiel 7 roznych virusov .. asi 2 hodiny ten komputer odvirovaval .. odvtedy AVG neodporucujem ani najvacsiemu nepriatelovi .. pardooon .. AVAST je este horsi .. ten sa nedal ani odinstalovat ..
//KONIEC OFF TOPIC ...
Odviroval som svojho casu pocitac, kde bol AVG .. hlasil ze tam neni ziaden virus .. komputer ale ziaril vsetkymi farbami , letmi pohlad do beziacich procesov naznacoval ze tam bude virov niekolko .. odinstaloval som AVG .. nainstaloval demoverziu NOD .. a ten nasiel 7 roznych virusov .. asi 2 hodiny ten komputer odvirovaval .. odvtedy AVG neodporucujem ani najvacsiemu nepriatelovi .. pardooon .. AVAST je este horsi .. ten sa nedal ani odinstalovat ..
//KONIEC OFF TOPIC ...
Naposledy upravil(a) Pytkin dne 17 pro 2007 17:32, celkem upraveno 1 x.
Pytkin: No, až tak hrozný to asi nebude, nicméně s AVG mám jen samý špatný zkušenosti - když už něco našel, tak to stejně nedokázal odstranit. Ale vážně si myslím, že je to stejný s každým AV.
EDIT // Pytkine, tak to tu smaž... - ten AV Off Topic
EDIT // Pytkine, tak to tu smaž... - ten AV Off Topic
Naposledy upravil(a) Shodan dne 17 pro 2007 17:37, celkem upraveno 2 x.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-