Na co si mám dávat pozor při výběru vhodného PC s Windows 11? Jak velkou RAM a jak výkonný procesor můžu mít s ohledem na cenu? Peníze mohu ušetřit výběrem obyčejné grafické karty. Na co ještě nemám zapomenout? Můžete mi nějaký počítač doporučit? Díky za pomoc.
Výběr PC vhodného na tvorbu hudby do 18.000,- Kč
Výběr PC vhodného na tvorbu hudby do 18.000,- Kč
Dobrý den.
Na co si mám dávat pozor při výběru vhodného PC s Windows 11? Jak velkou RAM a jak výkonný procesor můžu mít s ohledem na cenu? Peníze mohu ušetřit výběrem obyčejné grafické karty. Na co ještě nemám zapomenout? Můžete mi nějaký počítač doporučit? Díky za pomoc.
Re: Výběr PC vhodného na tvorbu hudby do 18.000,- Kč
Být tebou, přišetřím. I když nepíšeš, jestli chceš využít např. stávající case, zdroj aj.
Grafickou kartu má dnes v sobě integrováno plno procesorů, takže tam opravdu můžeš ušetřit tak, že si jen překontroluješ, že vybraný procesor + MB podporují kýžený fyzický výstup a rozlišení.
Grafickou kartu má dnes v sobě integrováno plno procesorů, takže tam opravdu můžeš ušetřit tak, že si jen překontroluješ, že vybraný procesor + MB podporují kýžený fyzický výstup a rozlišení.
A dnes uz vela veci ma GPU akceleraciu .. Je otazne , ci ta nejaka NVIDIA nedava zmysel ..
Každýmu běžnýmu uživateli, kterej bude chtít pracovat s jakýmkoliv softwarem, kterej umí pracovat s výpočetním výkonem grafickýho čipu rozhodně... Jenže slušná grafika je sama o sobě spíše nad cenou celé této sestavy
Ale zase se dá kdykoliv doplnit.