vykyvy CPU
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
vykyvy CPU
znicehonic se muj CPU (core2duo e6400) podezrele kymaci sem a tam. zacalo to dnes; mimo DAW se chova normalne i pri plne zatezi. zadny novy plugin jsem nezacal pouzivat, buffer mam na mix nevyssi mozny, a ani pri postupnem odebirani pluginu se mi nepodarilo na nic prijit (lehky vykyvy sem sledoval i pri vsech pluginech bypassnutych).
mate nekdo tuseni, cim to muze byt?
nikdy jsem tenhle problem neresil.
Re: vykyvy CPU
mal som podobny problem s PentiumM notebookom, vratil som hoBrooklyn / juanita juarez píše:znicehonic se muj CPU (core2duo e6400) podezrele kymaci sem a tam. zacalo to dnes; mimo DAW se chova normalne i pri plne zatezi. zadny novy plugin jsem nezacal pouzivat, buffer mam na mix nevyssi mozny, a ani pri postupnem odebirani pluginu se mi nepodarilo na nic prijit (lehky vykyvy sem sledoval i pri vsech pluginech bypassnutych).
-
aum generator
-
- Profesionál
je to podivne...
stahl jsem novy driver (zrovna pred necelym mesicem se objevil novy driver pro deltu, jako na zavolanou) a je to *knock wood* snad vporadku.
porad ale nechapu, ze projekt ve stejnem stavu vcera bez problemu a dnes se zatez CPU kyvala takovych + - 20%.
kermitak: jak casto? no, v projektu, na kterym delam (a do zitrka musim dodelat), tak nejak porad. ale jak pisu, vlozil jsem nove drivery a snad je to ok.
kdyby neco, urcite se prihlasim, jste tu proti me odbornici.
stahl jsem novy driver (zrovna pred necelym mesicem se objevil novy driver pro deltu, jako na zavolanou) a je to *knock wood* snad vporadku.
porad ale nechapu, ze projekt ve stejnem stavu vcera bez problemu a dnes se zatez CPU kyvala takovych + - 20%.
kermitak: jak casto? no, v projektu, na kterym delam (a do zitrka musim dodelat), tak nejak porad. ale jak pisu, vlozil jsem nove drivery a snad je to ok.
kdyby neco, urcite se prihlasim, jste tu proti me odbornici.
-
- Profesionál
-
- Profesionál
-
- Profesionál
vsichni: diky moc za napady.
nekde jsem se docetl, ze by mohlo zafungovat odinstalovani / znovuinstalovani IDE kanalu v 'systemu' xp. a protoze sem linej pocitat zily, zkusil jsem to jako prvni a uz zase frcim na DMA.
jestli to opravdu souviselo s temi vykyvy CPU, zatim nevim; zatim se to chova normalne.
nekde jsem se docetl, ze by mohlo zafungovat odinstalovani / znovuinstalovani IDE kanalu v 'systemu' xp. a protoze sem linej pocitat zily, zkusil jsem to jako prvni a uz zase frcim na DMA.
jestli to opravdu souviselo s temi vykyvy CPU, zatim nevim; zatim se to chova normalne.