Waveterminal 192M

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Cognize Coke

Waveterminal 192M

Příspěvek od Cognize Coke »

Poridil jsem nedavno Waveterminal 192M (z cehos se podle prispevku da predem odvodit ze jsem lama:) Potreboval bych vedet jestli se da z jednotlivych vystupu dostat stereo signal?, tak jako na HP vystup. Dale jak funguje ten zku.venej phantom??? Mic s baterkou to bere krasne, ale kdyz to napajim pres phantom tak v tom slysim akorat sum... Posledni dotaz je k nastaveni pro Traktor 3 at to nastavim jak chcu do HP mi jde signal vzdycky... Nedari se mi ten signal rozdelit pro cue a master zvlast...

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Zkurvenej phantom funguje tak, že na signálových pinech je zároveň stejnosměrné napětí pro napájení interních zesilovačů v mikrofonech. Ovšem Waveterminal umí pouze 12V, takže s kondenzátorovými mikrofony co chtějí 48V to fungovat nebude.

Zbytek otázky jsem nepochopil. stereo = 2 kanály. Takže tahle karta umí 2 stere vstupy a 4 stereo výstupy.

Poklop

Příspěvek od Poklop »

musíš zkrátka použít vždy 2mono jacky pro stereo výstup, tak, jak je to v pro i polopro sféře běžné ...
Stereo jacky se moc nepoužívaj. Spíš jen pro sluchátka nebo tam, kde není prostor pro umístění dvou mono jacků.

Odpovědět